Claudia Pătrășcanu, mesaj cu subînțeles în care vorbește despre soacre. Ce reacție a avut Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu, mesaj cu subînțeles în care vorbește despre soacre. Ce reacție a avut Gabi Bădălău
Foto: Instagram

Claudia Pătrășcanu devine tot mai activă pe rețelele de socializare. Recent, artista a publicat un mesaj în care vorbește despre soacrele care își urăsc nurorile, relatează Cancan.

Claudia Pătrăşcanu are din relaţia cu Gabi Bădălău doi copii minunaţi.prin dragostea pe care le-o oferă, vedeta încearcă să-i țină departe de ceea ce se întâmplă între ea și tatăl lor.

Soacra a intervenit în relațiile lor

Este cunoscut faptul că artista şi Gabi Bădălău, dar şi părinţii acestuia, nu au o relaţie foarte bună. La un moment dat, Claudia Pătrăşcanu chiar şi-a acuzat fosta soacră că ar fi intervenit în relaţia sa.

Pe pagina sa de Instagram, artista a mărturisit că nu va interveni în viața sentimentală a copiilor săi și le va respecta deciziile.

„M-ați rugat sa postez acest link și această poveste. Sunteți multe care va regăsiți și nu pot sa spun decât ca îmi pare rău. Este foarte important ce crestem, încă din pântecul nostru. Cum ne îndrumăm copiii și câtă iubire sinceră le oferim, este extrem de important.

Cât timp le acordam?! Multe mame devin egoiste, trăiesc într-o teamă continuă că fiul nu le mai oferă atenție, că ar uita de ele, că nu le-ar mai ajuta în niciun fel… se gândesc doar la ceea ce sunt ele și deloc la ceea ce sunt și simt ei. Nu sunt nurorile problema sau alegerile fiilor, ci chiar dumnealor sunt problema prin ceea ce a oferit copiilor încă de la naștere.

Și eu sunt mama de băieți, nu lipsesc o zi din viața și creșterea lor, țin enorm la educația lor, la alegerile lor și ii învăț sa cunoască respectul și aprecierea pentru viitoarele femei din viața lor. Nu le voi conduce niciodată viața sau alegerile. Acum muncesc intens la educația lor, încât pe viitor sa și ia fiecare viața in mâini și sa știe exact ce au de făcut fără sa fiu nevoită sa intervin.

Copiii nu sunt proprietatea noastră ci sunt darul lui Dumnezeu. Noi doar ne bucurăm de ei, le oferim iubire, îi îndrumăm și apoi îi lăsam liberi. Exact cum scrie în Sfânta Biblie!??

Vă îmbrățișez pe toți și vă mulțumesc pentru mesaje și toată dragostea dumneavoastră!??”, a fost mesajul transmis de cântăreață.

Reacția lui Gabi Bădălău

Răspunsul lui Gabi Bădălău nu s-a lăsat mult așteptat. După apariția mesajului, omul de afaceri a menționat că nu prezintă interes pentru postarea fostei sale partenere.

„Nu mă interesează. Nici măcar nu am curiozitatea să citesc sau să ascult ce a spus Claudia. Pur și simplu, nu mă interesează ce postează ea”, a spus Gabi Bădălău.

Urmăriți B1TV.ro și pe