Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit la judecătorie. Ce declarații au făcut cei doi la tribunal

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au întâlnit la judecătorie. Ce declarații au făcut cei doi la tribunal
Foto: Instagram

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost din nou la judecătorie, asta după ce omul de afaceri a declarat că ea a făcut în weekend plângeri la poliție. Scandalul dintre cei doi pare că nu se va termina prea curând, notează Viva.

laudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit de trei ani și tot de atunci durează și procesul de divorț. Astăzi, ei s-au întâlnit din nou la judecătorie, dar ca de obicei, nu au reușit să soluționeze mai nimic.

Claudia Pătrășcanu refuză să semneze procura

Gabi Bădălău a declarat că vedeta a făcut în weekend câteva plângeri la poliție. El a rugat-o pe Claudia Pătrășcanu să-i ofere procură, deoarece își dorește să meargă cu copii în vacanță, în lunile de vară.

„A mai făcut ea câteva plângeri pe la poliție, în acest weekend. Îmi doresc foarte mult să merg cu copii în vacanță. Am rugat-o să-mi dea procură, iar dacă nu face asta sunt nevoit să merg cu ordonanța la Constanța, pentru că e dreptul meu să plec în vacanțele de vară cu copii, respectiv în iulie și august. Aștept de la ea procură, deoarece mi-a promis mie, dar și copiilor”, a spus acesta.

El a adăugat că este derutat de situația creată.

„M-am plictisit și m-am săturat de telenovele. Înțeleg că singura ei ocupația sunt procesele astea ca să comunice cu televiziunea. Sunt obișnuit cu plângerile. Se pare că ea mai vrea încă pe la televizor”

Vedeta are alt punct de vedere

Claudia Pătrășcanu a povestit că nu și-a mai văzut copii de o săptămână și este extrem de îngrijorată. Cântăreața a mai spus că i-a oferit încă soțului ei două procuri, iar copiii au fost în vacanță în Dubai și în Grecia.

„Îmi este tare dor de copii, nu i-am mai văzut de o săptămână. Astăzi îi aduce și abia aștept, îmi este foarte dor de ei. Pe mine nu mă interesează ce acuzații îmi aduce domnul Bădălău. El a vorbit vreodată frumos despre mine, mama copiilor? Nu-mi amintesc!”, a mărturisit Claudia Pătrășcanu.

Urmăriți B1TV.ro și pe