CRBL se întoarce în România, după șase ani de locuit în Spania. Artistul o să stea cu chirie

CRBL se întoarce în România, după șase ani de locuit în Spania. Artistul o să stea cu chirie
CRBL se întoarce în România, cu toată familia, după șase ani de locuit în Spania Sursa: Facebook/CRBL

În urmă cu șase ani, CRBL și familia lui a decis că este momentul să facă o schimbare majoră în viața lor, astfel că au plecat în Spania. Artistul a anunțat că revine în România, unde o să stea cu chirie.

Soția lui CRBL vrea să dechidă o școală de dans în România

În cadrul unei emisiuni TV, CRBL a dezvăluit că nu mai vrea să locuiască în Spania, nici el și nici familia lui, astfel că se întorc în România. Mai mult, artistul a explicat că o să stea în chirie, iar luna în care o să se mute definitv în țară este septembrie.

Bineînțeles, CRBL are un motiv foarte bine întemeiat, astfel că în timp ce el vrea să facă muzică și să se ocupe foarte mult de domeniul profesional, soția lui vrea să deschidă o școală de dans, iar în ceea ce ține de fiica lor, o să meargă la școală aici, în România.

„Azi-noapte am stat și am făcut ședință de familie și azi-dimineață am luat decizia de a reveni pe plaiuri mioritice. Din septembrie, suntem din nou în țară. Vreau să fac muzică, am niște proiecte. Vreau să continui ce am început, că mai am de spus și de arătat. (…) Am făcut demersurile pentru fiica mea de 12 ani. Astăzi a avut un test, să vadă la ce nivel este. Am fost la școală cu ea și a trebuit să-i facă un test de evaluare, să vadă unde o încadrează. Se întoarce la aceeași școală.”, a declarat CRBL în cadrul unei emisiuni TV.

Artistul își face griji pentru cum va muta toate lucrurile în România

Deși a dezvăluit că o să stea cu chirie în România, CRBL nu are de gând să lase nimic din tot ceea ce a strâns și cumpărat în Spania pe urma celor șase ani, astfel că acum își face griji unde o să le depoziteze, dar mai ales cum o să le transporte pe toate.

Mai concret, tot în cadrul emisiunii TV a dezvăluit că are de adus în România aparatură de studio, haine, mobilă, biciclete, un caiac, o motocicletă, precum și 100 de perechi de încălțăminte, fiind pasionat de aceste, astfel că o să urmeze o perioadă destul de stresantă pentru ei, dar cu siguranță o să merite.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:14 - Un oficial ucrainean a distribuit imagini de la Revoluția Română din decembrie 1989: „Într-o zi, sper că în curând, rușii îi vor face lui Putin ceva similar cu ce i-au făcut românii lui Ceaușescu” (VIDEO)
22:51 - Ion Petrescu: Dacă retragerea rușilor din Liman prefațează o posibilă folosire a armei nucleare tactice în zonă? / Analistul militar, pe B1 TV, despre cele trei zone ucrainene posibile pentru un atac nuclear rusesc (VIDEO)
22:20 - Bombardiere rusești capabile să transporte rachete de croazieră și arme nucleare, detectate în apropiere de Finlanda
21:49 - Claudiu Năsui: Virgil Popescu ne spunea înainte de război să stăm liniștiți că o să ne vină gaz prin Nord Stream 2 / Ciolacu și Ciucă nu înțeleg economia suficient cât să înțeleagă că nimeni nu o să facă pierderi voluntare (VIDEO)
21:20 - Un bărbat de 47 de ani a murit prins sub un tractor, în județul Vaslui
21:07 - Vasile Dîncu (MApN), la Chișinău: NATO nu caută o confruntare cu Rusia / România sprijină concret Republica Moldova în depășirea greutăților generate de criza energetică
20:43 - Două persoane au leșinat după ce ar fi fost ținute aproape o oră într-un avion Wizz Air rămas la sol în Suceava. Aeronava nu a mai decolat, iar pasagerii nu aveau aer condiționat și nu puteau ieși
20:16 - Cel mai bun lunetist din lume se întoarce în Ucraina, cu sarcină nouă: „Vreau să fac mulți Wali dintr-un Wali”
19:49 - Un bărbat de 37 de ani a comis cinci infracțiuni în câteva ore, la Huși. IPJ Vaslui: „Se manifesta violent și era incoerent”
19:28 - Vladimir Putin a vorbit mai degrabă ca un taximetrist nervos decât ca un șef de stat, arată o analiză The Guardian. Discursul președintelui rus, „un set de clișee conspiraționiste incredibil de analfabete”