Cristi Brancu, noi dezvăluiri în divorţul Andreei Bălan: „George nu a mai trecut pe acasă! Îşi vede în continuare de viaţa lui” (VIDEO)

Cristi Brancu, noi dezvăluiri în divorţul Andreei Bălan: George nu a mai trecut pe acasă! Îşi vede în continuare de viaţa lui (VIDEO)
FOTO: Facebok: Cristi Branu, Andreea Balan

Cristi Brancu, celebrul prezentator de la Antena Stars a făcut noi dezvăluiri într-unul dintre cele mai mari scandaluri ale momentului. Este vorba despre divorţul dintre Andreea Bălan şi George Burcea, relaţie ce s-a încheiat recent, cu plecare actorului din casa blondei.

Cristi Brancu l-a avut ca invitat pe George Burcea într-una din emisiunile de la Antena Stars, unde a încercat să îl facă să mărturisească ceea ce simte pentru Andreea Bălan. Actorul a refuzat atunci să îi spună vedetei că o iubeşte, iar în aceeaşi seară ar fi părăsit şi căminul în care locuia alpturi de soţie şi cele două fete, relatează Spynews.ro.

Mai mult decât atât, George Burcea îşi vede liniştit de viaţa lui, fără să fie afectat de această despărţire. Bărbatul îşi vede liniştit de planurile lui, timp în care ancheta privind consumul de droguri dar şi divorţul continuă. „Nu a putut să spună chestia asta şi, în acea seară, a părăsit locuinţa conjugală, unde dacă aţi văzut o vizită pe internet, pentru că el a popularizat lucrul acesta, că a vizitat fetiţele.. George nu a mai trecut pe acasă! Îşi vede în continuare de viaţa lui, pe ideea că el în acest moment trebuie să-şi construiască planurile profesionale, lăudabile într-adevăr, însă, despre familie nu mai zice nimic! Nu mai este interesat de ideea de familie!”, a explicat Cristi Brancu într-un vlog pe YouTube.

Cristi Brancu este totodată de partea Andreei Bălan, iar în închiere el a avut un mesaj importqant pentru actorul George Burcea „Să se trezeacă, să se uite în jur şi să vadă cine îl apreciază şi cine îl iubeşte cu adevărat şi după ce descoperă acest lucru, îşi va da seama că singurele persoane salvatoare sunt cele cărora le dă acum cu piciorul. Prin urmare, eu pledez pentru ca Andreea şi George să se împace, dar el trebuie să-şi vindece dependenţele şi problemele pe care le are acum!”, a spus Brancu.