Cristina Bâtlan mărturisește despre cum e să fii mamă: „Eu sunt o mamă atipică, ăsta e cel mai mare noroc”

Cristina Bâtlan mărturisește despre cum e să fii mamă: „Eu sunt o mamă atipică, ăsta e cel mai mare noroc”
Foto: Facebook/Cristina Bâtlan

Cristina Bâtlan, de la Imperiul Leilor, a povestit despre experiența de a fi mamă. Ea are un fiu de 18 ani, Adi, și menține o relație foarte bună cu el, scrie Fanatik.

Ea a recunoscut că este o mamă grijulie și încă își face griji când Adi nu este acasă. Cristina Bâtlan a mărturisit că la vârsta de 10-11 ani nu îl lăsa să facă nimic fără bonă.

A venit singur din China

În scopul de a scăpa de frica sigarenței copilului său, la 12 ani l-a lăsat să se întoarcă singur din China.

„Adi pe la 11 ani abia că știa să meargă singur în parc. Eram niște părinți care îi dădeam bonă, bonă la bonă. Când a făcut 12-13 ani, am zis trebuie să trec peste teama asta tâmpită.

Îl trimit singur din China în România cu avionul. L-am pus la business class. N-a știut că are un adult. Am pus pe cineva în avion cu el.

Știam că tot echipajul va avea grijă de el. M-a sunat ‘Tu crezi că chinezul are grijă de mine sau eu de el?’ ”, a povestit jurata de la Imperiul Leilor.

Construind relația cu fiul său, jurata își amintește de propria adolescență, de aceea este permisivă, dar sună atunci când Adi lipsește mult de acasă.

„Eu sunt o mamă atipică, ăsta e cel mai mare noroc. Înțeleg repede cum e realitate. Când vine târziu acasă, se face 1, 2, îl sun ‘Mama, tu cum făceai la vârsta mea?’ Are 18 ani”, a spus aceasta la emisiunea Vorbește lumea de la Pro TV.

Ce ocupație are fiul Cristinei Bâtlan

La 18 ani, fiul juratei deține propria afacere.

„Adi nu se juca pe calculator, el spunea ‘Mama eu vreau să fac un business’. A făcut primul business la 15 ani. Acum are propria firmă”, a mai spus aceasta.

Urmăriți B1TV.ro și pe