Cum a cunoscut-o Piero Ferrari pe soția sa româncă: „I-am spus să mergem în Maldive și a fost de acord. Aceasta este povestea reală… Destinul!”

Cum a cunoscut-o Piero Ferrari pe soția sa româncă: „I-am spus să mergem în Maldive și a fost de acord. Aceasta este povestea reală… Destinul!”
Miliardarul Piero Ferrari și soția sa româncă, Romina Gingașu. Foto: cancan.ro

Piero Ferrari (77 de ani), moștenitorul Ferrari, cu o avere estimată la 4,5 miliarde de dolari, e căsătorit de un an cu Romina Gingașu, româncă originară din București. Miliardarul mai vine din când în când în țara noastră și apreciază că avem o capitală „în dezvoltare”. Într-un interviu pentru Cancan, el a vorbit despre relația sa cu Romina și cum s-au căsătorit: „Eu sunt calm, ea e cea mai romantică”.

Piero Ferrari a povestit cum s-a cunoscut cu soția sa româncă

Miliardarul a cunoscut-o pe Romina când aceasta era agent de vânzări și încerca să-i vândă un avion: „Romina a fost aleasa mea pentru că este un bun agent de vânzări, a încercat să-mi vândă un avion, era într-o divizie privată… Am rezistat șase luni, după care ne-am întâlnit și ne-am spus OK, putem fi împreună, putem merge undeva împreună”.

Citește și: Sânziana Buruiană își alăptează de aproape 7 ani fata cea mare, care din toamnă începe școala. Fosta asistentă TV a cerut sfatul medicului

După doar câteva luni de când s-au cunoscut, cei doi au plecat împreună într-o vacanță: „I-am spus să mergem în Maldive și a fost de acord. Aceasta este povestea reală… Destinul!”.

El a mai spus că, dat fiind că e căsătorit cu o româncă, mai vine din când în când în România: „Îmi place Bucureștiul, este un oraș care se dezvoltă. Mă bucur când văd mașini Ferrari parcate pe stradă, în fața restaurantelor”.

Piero Ferrari s-a căsătorit anul trecut cu Romina Gingașu

Piero Ferrari și Romina Gingașu au făcut nunta anul trecut, în Capri. Nici măcar invitaţii nu au ştiut ce se va întâmpla. Romina şi Piero le-au spus că organizează nunta unei prietene din copilărie.

La eveniment, Piero Ferrari l-a adus să cânte pe celebrul Al Bano.

Piero Ferrari are o avere estimată la 4,5 miliarde de dolari. În 2019, a divorţat de Floriana Nalin, cea cu care a locuit timp de 50 de ani şi cu care are un copil.

Romina Gingașu e originară din București. Ea a avut o relație acum câțiva ani cu Silvius Prigoană, fiul cel mic al lui Silviu Prigoană din primul mariaj.

Urmăriți B1TV.ro și pe