Cum arată la 46 de ani, Gabriela Spanic, actrița din serialul “Uzurpatoarea” (FOTO)

Cum arată la 46 de ani, Gabriela Spanic, actrița din serialul “Uzurpatoarea” (FOTO)

Gabriela Spanic, cunoscută drept ”regina telenovelelor”, rămâne una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume. La cei 46 de ani, vedeta arată de nerecunoscut.

Cum arată actrița Gabriela Spanic la 46 de ani

În 1992, Gabriela Spanic a câştigat titlul de Miss Venezuela, premiu care i-a deschis poarta către lumea actoriei.

Vedeta a debutat încă din adolescență pe micile ecrane, dând viață unor personaje ce vor rămâne în inimile fanilor din întreaga lume. Din cele mai cunoscute telenovele în care a fost protagonistă amintim Uzurpatoarea, Obsesie Divină, Rosangelica, Prisionera.

De-a lungul vremii, Gabriela Spanica decis să se supună intervențiilor estetice, ceea ce a făcut-o de nerecunoscut. De multe ori, fanii au taxat-o, spunând că și-a distrus fața.

Astfel că, vedeta și-a făcut implant în pomeți și posterior, apoi și-a mărit buzele și sânii.

În ceea ce privește silueta, vedeta este mândră că a reușit să dea jos kilogramele în plus pe care le-a făcut în urmă cu ceva timp, deoarece organismul său are tendințe de îngrășare, după cum spunea într-un interviu.

Anul trecut, actrița originară din Venezuela a celebrat cei 45 de ani printr-o ședință foto incendiară, renunţând la haine şi etalându-şi superbele forme. Gabriela Spanic a realizat un pictorial senzaţional, parte a unui calendar pentru anul 2019.

„Am vrut să celebrez 32 de ani de carieră cu certitudinea că mă simt mai împlinită ca niciodată din toate punctele de vedere. calendarul conține fotografii inedite, în care pozez sexy, liberă și mai transparentă ca niciodată… Corpul nostru este un templu și îl îngrijesc pe măsură”, declara Gabriela Spanic.

Actrița s-a confruntat cu probleme de sănătate

În anul 2010, Gabriela Spanic, mama și fiul său au ajuns de urgență la spital, fiindotrăviți pe parcusul mai multor lunicu sulfat de amoniu din mâncare și lichide.

Băiețelul actriței nu și-a revenit complet după acest incident și a rămas cu mari probleme de sănătate, în timp ce actriței i-au fost afectați atât plămânii, cât și ficatul.

Unul din plămâni e inutil şi respiră foarte greu. Pot muri în somn, sufocată. Ficatul otrăvit trebuie susţinut cu vitamine şi tratamente, dar îmbunătăţirile sunt mici. Sufăr de nevralgii puternice, la fel şi mama mea. Iar fiul meu de cinci ani are imunitatea la pământ, fiind mai mereu bolnav”,declara Gabriela Spanic în urmă cu ceva timp, potrivit presei internaționale

Urmăriți B1TV.ro și pe