Cum arată soția lui Dan Spătaru, la 17 ani de la moartea cântărețului (GALERIE FOTO)

Sidonia și Dan Spătaru

Sidonia și Dan Spătaru au fost căsătoriți timp de trei decenii. Cei doi își uneau destinele 1974, iar separarea s-a produs în 2004, odată cu moartea cântărețului.

Femeia a suferit enorm atunci când Dan Spătaru a încetat din viață. Ulterior, s-a confruntat cu depresia ani buni și a decis să vândă casa în care a locuit alături de celebrul interpret.

Cum arată soția lui Dan Spătaru, la 17 ani de la moartea cântărețului

Au trecut 17 ani de la moarte celebrului interpret de muzică ușoară, timp în care Sida s-a confruntat cu numeroase probleme. Depresia suferită în urma pierderii din 2004, când Dan Spătaru a încetat din viață, o intervenție la coloană, dar și o operație de hernie de disc.

Fanii celebrei balerine o mai pot admira, din când în când în imaginile pe care le distribuie în mediul online.

Balerina Sidonia Spătaru a recunoscut, în mai multe rânduri, că suferă de depresie încă din momentul în care Dan Spătaru a murit.

Eu sunt un om activ, dar când te vezi la pat nu e bine. Toată viața mea am fost un om activ. Cum să pot face ceva într-un picior? Situația aceasta m-a dat peste cap.

Și așa sufăr de o depresie încă de când a murit Dan. Acum, ea s-a accentuat. Nu mai am un moral bun, văd negru totul…

Pe 8 septembrie se împlinesc 16 ani de când a plecat soțul meu. Singurătatea mă apasă de când s-a dus el… Nu știam cum se manifestă depresia.

Nu suportam nimic, nici televizor, nu am știut că e atât de rea boala aceasta. Dacă ajungi la urgență îți dă două pastile și dormi”, a povestit Sidonia Spătaru, pentru Click.

Sidonia Spătarul, probleme cu depresia încă de la decesul marelui interpret

Povestea de dragoste dintre Sidonia și Dan Spătaru a fost una extrem de lungă și frumoasă. Odată cu decesul cântărețului, celebra balerină a început să se confrunte cu depresia.

Ea a mărturisit că plângea aproape zilnic și nici până în zilele de azi nu s-a acomodat cu lipsa partenerului ce i-a fost alături timp de trei decenii.

Trebuie să mergi la psihiatru să-i povestești din copilărie, că poate de acolo sunt problemele și apare când ești adult. Mai ales că nu se manifestă la toată lumea la fel.

Celor care sunt în situația aceasta eu le recomand să se monteze, să meargă în parcuri și să se înconjoare de oameni pozitivi. Cu depresia am plâns în fiecare zi”, povestește fosta balerină.

Cine a fost Dan Spătaru

Dan Spătaru, unul dintre cei mai iubiți și cunoscuți interpreți de muzică ușoară din România a încetat din viață la vârsta de 65 de ani.

În urma sa, a lăsat o știe îndurerată, ce i-a fost alături timp de trei decenii și care îi plânge lipsa chiar și în prezent și o fiică, pe Dana Spătaru, dar și o moștenirea însemnată de piese, ce au fost interpretate, de-a lungul anilor, chiar și de artiștii internaționali.

Dan Spătaru și Sida s-au cunoscut în 1972, la Teatrul Fantasio din Constanța. Cel care le-a făcut cunoștință a fost chiar marele actor de comedie Jean Constantin. Artistul a interpretat piesele de muzică ușoară la restaurantul Caraiman din București, acolo unde a cântat de-a lungul timpului și Nelu Ploieșteanu.

Ultima oră
00:08 - Alexandru Rafila: PSD nu poate să aibă doar Ministerul Sănătății într-un moment atât de greu. Ar fi boicotat de Dan Vîlceanu. Cum să rezolvi o criză fără să ai resurse?
00:05 - Lora nu mai poate să facă fața emoțiilor: „A murit cu mine”
23:59 - Alexandru Rafila (PSD) cere o lună de „solidaritate națională” împotriva pandemiei: Dacă ne ținem serios de treabă, putem obține imunitatea colectivă spre sfârșitul anului
23:57 - Emma Raducanu, elogiată de către Simona Halep: „Poate să intre în top 10 WTA foarte repede”. Ce i-a atras atenția în mod special fostului lider mondial
23:40 - Marea Britanie: Supermarketurile ascund rafturile goale cu poze cu legume și fructe. „Mmmm, fotografii delicioase cu sparanghel” (FOTO)
23:40 - Alexandru Cicâldău, gol pentru Galatasaray în derby-ul cu Beșiktaș. Internaționalul român a reușit o performanță fără precedent după decembrie 2015 (FOTO, VIDEO)
23:27 - Cosmin Natanticu, pus în fața unei alegeri decisive. Eliza: „Mi s-au promis lucruri și nu s-au mai întâmplat”
23:15 - Pepe, din nou îndrăgostit. A fost surprins de paparazzi cu noua iubită și noul bolid de lux (FOTO)
23:07 - Octavian Jurma: Agresivitatea bolii în ultima vreme face medicii și specialiștii în boli infecțioase să suspecteze că am putea avea de-a face în România cu o nouă variantă Delta (VIDEO)
23:02 - Haos după impunerea certificatului verde COVID pentru accesul în instituții: „Mi-a spus să depun online. Ce e aia?“