De nerecunoscut! Un controversat om de afaceri s-a deghizat în Batman (FOTO)

De nerecunoscut! Un controversat om de afaceri s-a deghizat în Batman (FOTO)

Oamenii de afaceri o mai dau din când în când în mintea copiilor. Exemplu în acest sens este controversatul Cristi Borcea, care a început anul 2021 plin de pozitivism.

Modelul Valentina Pelinel a postat în social media mai multe imagini cu Cristi Borcea costumat în Batman, alături de unul dintre copiii săi, Milan, echipat și el într-un supererou, Superman.

„Cei mai importanți eroi din viața unui copil sunt părinții.Suntem alături de ei în creșterea și educația lor, dar și atunci când tot ce vor este să se joace și să ăi ajutăm să-și transforme imaginația în realitate.

La dorința lui Milan, care urmărește cu pasiune filmul Heroes”, a notat Valentina Pelinel pe pagina sa de Instagram.

Cristi Borcea, dispus să facă cel de-al 10-lea copil

Cristi Borcea are 9 copii din 3 căsătorii, dar nu exclude să mai facă un urmaș. Într-un interviu acordat pentru Viva, Borcea s-a arătat deschis pentru această variantă, însă Valentina Pelinel are ultimul cuvânt.

„Deocamdată nu îmi mai doresc copii, dar dacă Valentina își mai dorește, eu nu am nicio problemă”, a declarat Cristi Borcea.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel sunt căsătoriți din anul 2018. Fostul investitor de la Dinamo are o avere estimată la 50 de milioane de euro.