Divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Judecătorii au decis unde va locui copilul

Divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Judecătorii au decis unde va locui copilul
Divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan: Judecătorii au decis unde va locui copilul

Judecătorii au luat primele decizii majore în procesul de divorț dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan.  Potrivit hotărârii, Reghe va avea dreptul de a petrece alături de fiul său două weekend-uri în fiecare lună. În plus, băiețelul va sta întreagă lună iulie alături de tatăl său, potrivit informațiilor obținute de digisport.ro.  Bărbatul va trebui să achite o pensie lunară în valoare de o treime din veniturile sale. Momentan, din cauza faptului că antrenorul nu are angajamente, Laurențiu Reghecampf Junior va primi doar 500 de lei lunar. Laurențiu Reghecampf a încheiat recent contractul cu Universitatea Craiova.

Laurențiu Reghecampf ar avea grave probleme cu consumul de alcool

În presa germană au apărut informații care au dus la defăimarea lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a negat acuzațiile că ar consuma foarte mușlt alcool. În plus, o acuză pe Anamaria Prodan că i-ar fi înscenat totul:

„Acum nu mai am cum să ocolesc subiectul, pentru că știu exact cine l-a dat. L-a dat Anamaria, am și mail-ul cum ea a trimis acelui jurnalist să scrie lucrurile respective. Punct”, a declarat antrenorul în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Anamaria Prodan pune eșecul din carieră pe seama moravurilor

Anamaria Prodan a asociat momentele dificile din carieră cu alegerile pe care le-a făcut antrenorul în viața personală.

„E greu să te mai concentrezi la fotbal, când ești mai mult cu gândul la amante, la cum să-ți furi familia. El a avut rezultate doar atunci când a fost liniștit. Și-a distrus munca în ultimii ani. A crezut că a atins cerul cu mâna și a ajuns milionar, dar nu este deloc așa. Este jenant să ajungi să te dea afară din Arabia Saudită”, a mai subliniat Anamaria Prodan.

Urmăriți B1TV.ro și pe