Edi Vacariu este câștigătorul „iUmor”, sezonul 8. Acesta a dezvăluit care sunt planurile sale de viitor (VIDEO)

Edi Vacariu este câștigătorul „iUmor”, sezonul 8. Acesta a dezvăluit care sunt planurile sale de viitor (VIDEO)
sursa Foto: Instagram // Edi Vacariu

Eduard Vacariu este câștigătorul sezonului cu numărul 8 „iUmor”. Acesta este norocosul concurent care a plecat acasă cu vabuloasa sumă de 20.000 de euro. În momentul în care s-a anunțat câștigătorul și și-a auzit numele, Eduard Vacariu a afirmat că speră că acest eveniment este o rampă de lansare pentru el întrucât dorește să facă stand-up comedy toată viața lui.

Eduard Vacariu, câștigătorul mareul premiu de la iUmor

Eduard Vacariu a plecat acasă cu premiul cel mare de 20.000 de euro, fiind câștigătorul „iUmor”, sezonul opt. Nu este prima dată când Eduard participă la această emisiune. El a mai încercat o dată înainte, dar fără noroc. De data aceasta, însă, a reușit să cucerească juriul și publicul. Ma mai mult, după ce și-a terminat numărul, Eduard Vacariu fost rugat de către juriu, în special de Mihai Bendeac, să mai spună o glumă. Tânurul s-a descurcat excelent și a câștigat admirația multor fani.

„Mulțumesc tuturor care m-ați votat. Mă bucur că v-am plăcut, că m-ați adus până aici și sper ca asta săfie, într-adevăr, o ușă spre o carieră în stand-up-ul românesc pentru că asta îmi doresc să fac toată viața. Mulțumesc!”, a declarat Eduard Vacariu în momentul în care i s-a înmânat premiul.

În altă ordine de idei, Edi Vacariu a recunoscut să a primit mai multe mesaje în care oamenii i-au spus că a avut un număr vulgar data trecută și a explicat de ce a ales de data asta să facă un număr fără să folosească cuvinte obscene.

„Foarte multă lume mi-a zis că am avut un număr vulgar la audiţii, în sensul că au fost foarte multe beep-uri şi nu s-a înţeles la TV. Aşa că am decis să vin acum în finală cu un număr «curat», a spus Eduard Vacariu la începutul numărului său de stand-up comedy din finală.

Edi Vacariu este câștigătorul „iUmor”, sezonul 8

Concurenții care au ajuns în finală după ce au primit câte trei voturi din partea juriului au fost Magdalena Chihaia, Marius Coandă (Sică), Paul Diaconescu, Alina Rîbu, Teodora Nedelcu, Edi Vacariu și Petre Dănuț Irinel. Doar unul dintre aceștia a putut pleca acasă cu marele premiu.

Cine este Eduard Vacariu, câștigătorul iUmor

Eduard Vacariu, cel care a plecat acasă cu premiul în valoare de 20.000 de lei, a terminat Liceul de Arta Stefan Luchian’ din Botosani, a urmat studiile de master la Universitatea Ovidius din Constanța, iar în prezent locuiește în București.

Edi Vacariu este pasionat de stand-up comedy, cea mai mare dorință a sa fiind să facă carieră din hobby-ul lui. Datorită numerelor bune pe care le-a avut, acesta este destul de aproape de a-și îndeplini visul. Ba mai mult, cu numărul său a reușit să îl impresioneze și pe Cheloo, juratul cel mai greu de surprins.

„Se pare că am greşit când te-am înjurat fără să te cunosc, dar sunt plăcut impresionat”, a spus juratul.

Tags: