Fiica lui Ivan Patzaichin, discurs emoționant la înmormântarea tatălui său: Nu îi plăcea să vadă pe nimeni trist

Fiica lui Ivan Patzaichin, discurs emoționant la înmormântarea tatălui său: Nu îi plăcea să vadă pe nimeni trist
Foto: Ivan Patzaichin / Facebook

Ivan Patzaichin a fost înmormântat cu onoruri militari, în cursul zilei de marți, la Cimitirul Belu din Capitală. Ivona Beatris, fiica canoistului a ținut un discurs emoționant de adio, la ceremonie.

Ivona Beatrice este singurul copil pe care canoistul îl avea. Femeia în vârstă de 44 de ani a făcut duminică un gest prin care a lăsat să se înțeleagă durerea prin care trece și și-a schimbat fotografia de profil de pe Facebook cu o imaginea neagră, de doliu.

În timpul ceremoniei de înmormântare, Ivona Beatrice a ținut un discurs emoționant, vorbind despre tatăl ei și mai ales despre bunătatea de care a dat întotdeauna dovadă.

Fiica lui Ivan Patzaichin, discurs emoționant la înmormântare

La înmormântarea tatălui său, Ivona Beatrice a vorbit despre bunătatea de care el dădea dovadă, dar și despre amintirea pe care a lăsat-o în inimile tuturor românilor.

„S-au scris lucruri frumoase despre tata, de-a lungul vieții sale. În aceste zile mi-am dat seama că tata nu a fost iubit de foarte multă lume, ci de toți omenii de pe pământ. Pentru minte, pentru mulți, pentru toți, tata a fost Ivan Inimă de Aur.

Îl necăjeam des și îl atenționam că este prea bun, mai ales când eram la restaurant și mâncam, iar lumea venea la el să facă o poza. El lăsa furculița plină în farfurie, se ridica, dădea un autograf sau făcea o poză. Acesta a fost tatăl meu. Nu îi plăcea să vadă pe nimeni trist, nu îi plăcea să dezamăgească”, a spus fiica lui Ivan Patzaichin, la ceremonia de înmormântare, potrivit Playtech.ro.

Ivan Patzaichin relație specială cu fiica sa

Canoistul a vorbit întotdeauna frumos și mai ales cu bucurie despre fiica lui, Ivona Beatrice, pe care o avea din mariajul cu Georgiana, iubirea vieții lui.

Cel mai important moment din viața mea este nașterea fiicei mele, Ivona. Evident, sunt și momentele din carieră: cele cinci olimpiade, medaliile, victoriile obținute în numele țării mele”, spunea marele sportiv despre fiica sa.

Ultima oră
11:43 - Klaus Iohannis: Nu există niciun motiv real ca premierul să fie demis sau să-și dea demisia / Recent făceam un apel la responsabilitate către partidele din arcul guvernamental. Nu a fost înțeles de toți, așa că îl reiterez
11:28 - MAE: Românii nu vor mai putea să intre în Marea Britanie cu buletinul din octombrie 2021
11:12 - Klaus Iohannis, la congresul PNL: Sub scuza confruntării democratice firești nu se pot ascunde atacurile la persoană / Cu atât mai mult când premierul și miniștrii liberali sunt atacați din toate părțile, PNL ar trebui să-i susțină
11:01 - Raluca Turcan: Mă interesează ca votul să fie corect, iar PNL să livreze rezultate bune. Trebuie să iasă un premier întărit din acest congres (VIDEO)
10:49 - Surse: Mai mulți liberali din echipa lui Ludovic Orban ar fi început să rupă perdelele care ar fi secretizat votul la congres
10:30 - CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)
10:28 - Ludovic Orban: Am convingerea că voi câștiga. Se alege între cel care a provocat criza guvernamentală și omul care vine cu soluția (VIDEO)
10:19 - Emil Boc: Liberalii au de ales între un președinte de partid cu un anumit bagaj și un premier cu anumite perspective / Nu am discutat despre reîmpărțirea portofoliilor, important e ca USR PLUS să revină la masa negocierilor (VIDEO)
10:04 - Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi nu mai face față numărului mare de pacienți. Număr record de internări
09:38 - Ludovic Orban: Preşedintele Klaus Iohannis este binevenit la Congresul PNL. Am încredere că vor fi respectate toate procedurile de vot