Filmările Asia Express, oprite în Turcia. Ce au pățit concurenții?

Filmările Asia Express, oprite în Turcia. Ce au pățit concurenții?
Foto: Facebook/ Asia Express Romania

Asia Express este o competiție care nu este lipsită de momente neplăcute, iar cele 9 echipe au mereu parte de situații neprevăzute.

Cuza și Emi, cât și Patrizia și fiul ei, Francesco au fost primii care s-au confruntat cu astfel de momente, însă finalul a fost unul fericit.

Filmările în cea de-a doua zi petrecută în Turcia au fost amânate câteva ore. Concurenţii nu şi-au putut continua misiunea din cauza autorităţilor.

Cele două echipe de la Asia Express 4 s-au agitat în cursa de pe Drumul Împăraților, lucru care a atras imediat atenția asupra lor din partea autorităților.

Astfel, cei patru au fost opriţi şi obligaţi să explice de ce au ajuns să se ascundă pe bancheta din spate a unei mașini.

Filmările Asia Express, oprite în Turcia

Cei doi băieți din trupa Noaptea Târziu, Cuza și Emi s-au ascuns pe bancheta din spate a unui autoturism. Ei s-au acoperit cu rucsacele pentru a nu fi observați., potrivit a1.ro.

„Am constatat că treaba este destul de serioasă. Patrizia și Francesco erau deja prinși de jandarmi. A ieșit o întreagă tensiune acolo. Era o întreagă nebunie, eram 20 de oameni care încercau să discute, să se înțeleagă din turcă în engleză și din engleză în turcă.

O mare parte din ce povestim noi acum nu s-a filmat pentru că jandarmii au devenit foarte agresivi”, a spus şi Cuza.

Patrizia Paglieri și fiul ei, obligați să se oprească din misiune

Patrizia Paglieri și Francesco au avut la rândul lor parte de un moment asemănător, după ce maşina cu care mergeau fost oprită de jandarmii, care i-au controlat.

Echipa de filmare, dar şi concurenţii vorbeau în engleză, în timp ce jandarmii în turcă. Mai mult, oamenii legii ar fi devenit la un moment dat destul de agresivi, lucru ce i-a împiedicat pe camerameni să filmeze, însă după mai multe discuţii toţi au fost lăsaţi să plece.

„Atunci când ne-am agitat cu autostopul ne-au văzut autoritățile că eram agitați. Atunci probabil am dat la ochi și am fost controlați direct. Când ne-au prins a fost oribil”, a spus Francesco.