Gigi Becali refuză să-și vadă nepoțica. A vizitat-o doar de două ori, dar nu a strâns-o în brațe niciodată

Gigi Becali refuză să-și vadă nepoțica. A vizitat-o doar de două ori, dar nu a strâns-o în brațe niciodată

Devenit de curând bunic, Gigi Becali este foarte atent cu nepoțica lui. În contextul în care pandemia de coronavirus încă ne dă bătăi de cap, bunicul Becali se gândește la siguranța micuței și chiar stă departe de ea, ca să o protejeze.

Potrivit antenasport.ro, latifundiarul din Pipera și-a văzut nepoata doar de două ori până acum, și chiar dacă este destul de sceptic în ceea ce privește protecția persoanală, se ține la distanță de bebeluș.

„Mie nu mi-e frică. Am văzut-o de două ori şi de la distanţă. E Covidul ăsta. Mă refer la copil. Mă îmbolnăvesc eu şi toată familia, dar copilul îl protejez. Noi, oamenii mari, ne îmbolnăvim! Două-trei perfuzii, vitamina C, zinc şi gata”, a declarat Gigi Becali potrvit sursei citate.

Prima nepoțică a lui Gigi Becali s-a născut în iunie 2020

Theodora, fiica cea mare a afaceristului a adus pe lume o fetiță la mijloculul lunii iunie, este prima nepoțică a lui Gigi Becali.

În toamna anului 2019,Theodora și iubitul ei Mihai Micu și-au unit destinele, iar ceremonia a fost ca ruptă din povești. La scurt timp a venit se pare și mare bucurie din familia lor, căci acum sunt proaspăt părinți, iar vestea a fost dată chiar de latifundiarul din Pipera.

Deși la început Theodora și soțul ei au negat primele zvonuri despre sarcină, totul a devenit public odată ce Becali a dat vestea cea mare, emoționat până la lacrimi, notează sursa citată anterior.

Cum a primit patronul FCSBvestea că va deveni bunic

În trecut, la Antena Stars, Becali a povestit emoționat și cum a primit vestea că va fi bunic de fată. Bărbatul în vârstă de 61 de ani relata la acel moment că a ajuns acasă unde era așteptat de fiica sa cea mare și de ginere lui, iar amândoi au făcut anunțul.

„M-am dus acasă şi mă aşteptau ginerele cu fata. Mi-au zis: Tată, o să ai un nepot. Păi îţi dai seama cum a făcut Dumnezeu? Eu le las să facă ce vor, dar eu mă rog la Maica Domnului. Maica Domnului, educă-le tu!”,a povestit Becali în trecut, scrie Spynews.ro.

Vestea cea mare a fost confirmat într-un context de poveste, căci Becali anunța că familia i se va mări cu încă un membru chiar de Crăciun. Până la acel moment însă, atât Theodora cât și soțul ei Mihai Micu au încercat să păstreze sarcina secretă și departe de ochii publicului, scire sursa citată anterior. Mai mult decât atât, Mihai a negat la început zvonurile apărute în tabloide.„Din păcate, nu este adevărat. Teodora nu este însărcinată. Ne dorim copii, însă când o vrea Dumnezeu. Tocmai ce ne-am întors din luna de miere, suntem bine, fericiți”, povestea el în trecut, relatează sursa citată anterior.

Câți copii are Gigi Becali

Gigi Becali este tatăl a trei fete: Teodora, în vârstă de 25 de ani, Alexandra, în vârstă de 24 de ani și Cristina, în vârstă de 19 ani. Gigi Becali este căsătorit cu Luminița din 1994, iar fetele pe care le au împreună au fost de-a lungul timpului surprise de paparazzi și au apărut pe site-uri mondene. Cea mai privată dintre cele trei fete este Cristina. Acesteia nu îi place să se expună sau să facă subiectul vreunui subiect din presă. Cu toate acestea, Gigi Becali, la vâsrta de 62 de ani, se poate mândri cu cele trei comori minunate pe care le are.

Tags: