Irina Rimes revine la Pro TV! Dezvăluiri surprinzătoare despre cel de-al zecelea sezon al celebrului show: „Mi-a lipsit foarte mult Vocea României”

Irina Rimes revine la Pro TV! Dezvăluiri surprinzătoare despre cel de-al zecelea sezon al celebrului show: Mi-a lipsit foarte mult Vocea României
Foto: captura video.

Irina Rimes este una dintre cele mai de succes artiste din România. Moldoveanca a reușit să cucerească showbizul autohton și a lansat mai multe hituri. „Visele”, „Bolnavi amândoi”, „Cosmos”, „Sânziene”, „Pentru totdeauna” sunt doar câteva melodii care in intrat în Top-urile muzicale. Vedeta a reușit să-și păstreze naturalețea și șarmul deosebit. Vocea acesteia nu poate fi confundată cu alte interprete. Fanii îi recunosc timbru și cântă la unison piesele Irinei.

Irina Rimes, protagonista unui film

Acum ceva timp, a apărut și un documentar dedicat Irinei Rimes. Echipa acestuia a călătorit cu artista și a surprins câteva momente importante din viața acesteia. Moldoveanca a făcut câteva dezvăluiri despre producția în care a apărut, zilele trecute.

„Ideea a venit din dorința de a arăta oamenilor ce se întâmplă în spatele scenei, în spatele camerelor de filmat, dintr-o simplă frustrare cauzată de tot felul de comentarii: ‘dar de ce se plânge?!’, ‘artiștii fac o grămadă de bani!’, ‘de ce așa mulți bani pentru un concert de 45 de minute?’.

Cred că uneori trebuie să le explicăm oamenilor de ce. Asta în primul rând. Apoi, pentru cei care vor să înceapă o carieră în muzică să știe la ce să se aștepte. Nu în ultimul rând, “presiunea hitului”, noul stres din zilele noastre când muzica se consumă foarte repede și trebuie să faci hitul sau riști să devii irelevant.

Este, de fapt, povestea unui artist care vrea să se instaleze și a ajuns în momentul în care totul clocotește cel mai tare. Este despre contracte, label, industrie, artă, sacrificiu, motivație și, la final, regăsire. Apoi, coloana sonoră a documentarului – albumul “Acasă”, care a devenit inspirația principală pentru scenariu și desfășurarea evenimentelor”, a mărturisit Irina Rimes pentru Click.

Celebra moldoveancă nu se va mai întoarce la Chișinău

În același interviu, Irina Rimeș a dezvăluit că are tot mai puține motive să revină la Chișinău. Se pare că familia vedetei s-a mutat în România.

„Chișinău nu mai face parte din naveta mea, fratele meu tocmai s-a mutat în București și am mai puține motive să vizitez Chișinăul, poate doar vreun concert din când în când”, a remarcat artista pentru sursa citată.

Celebra jurata a revenit la „Vocea României”

Irina recunoaște că i-a fost dor de concursul „Vocea României”. Celebra jurată va revenit pe platoul emisiunii cu multă forță și inspirație. Filmările au debutat, iar Irina este în așteptarea concurenților talentați.

„Foarte mult! În primul rând, este un exercițiu foarte bun. Atunci, când ieși din exercițiu, intri într-o stare – să nu fie înțeles greșit! – de sevraj. A ținut starea asta vreo doi ani de zile. În sfârșit, suntem aici! Mă bucur foarte mult. Mi-a lipsit foarte mult ‘Vocea României’ și, mai ales, mă bucur că avem încă doi colegi noi”, a afirmat Irina Rimes pentru Click.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Irina Rimes (@irinarimes)

După o lungă pauză, emisiunea „Vocea României” revine pe micile ecrane. Cel de-al 10-lea sezon vine cu surprize mari pentru telespectatori. O premieră este faptul că Smiley și Theo Rose vor împărți scaunul dublu și se vor consulta pentru a găsi cea mai bună voce a României. Echipa va fi completată și de artiști precum Tudor Chirilă, Irina Rimes și Denis Roabeș.

Urmăriți B1TV.ro și pe