Iulia Vântur, şocată de Salman Khan! Actorul a înşelat. „Sunt prost, am fost prins”

Iulia Vântur, şocată de Salman Khan! Actorul a înşelat. „Sunt prost, am fost prins”
Foto: Huff.ro

Salman Khan a făcut o serie de mărturisiri care sigur o vor pune pe gânduri pe Iulia Vântur. Actorul a susținut că îi e destul de greu să rămână fidel în relații și chiar a înșelat.

Sangeeta Bijlani, despre relația ei cu Salman Khan

Tocmai din cauza infidelității, Khan a fost părăsit de actrița Sangeeta Bijlani, înainte de a se căsători, după o relație de un deceniu. Cei doi au rămas, totuși, în relații bune.

Întrebată cum de a mai menținut o relație de prietenie cu Salman Khan, Sangeeta Bijlani a spus: „Conexiunile nu dispar niciodată. Iubirea dintre parteneri, prietenii de la școală, nu dispare niciodată. Oamenii vor veni și vor pleca. Nimeni nu va fi permanent în viața noastră. Asta nu înseamnă că trebuie să te simți amar sau furios. La un moment dat evoluezi. A existat un moment din viața mea în care eram copil și prost, dar acum sunt adult. Viața este plină de experiențe”.

Actorul Salman Khan a a recunoscut: Am înșelat

Și Salman Khan a vorbit și despre relația cu Bijlani, notează playtech.ro

„A fost o vreme când îmi doream foarte mult să mă căsătoresc, și apoi ceva nu a mai funcționat. Oamenii cred că sunt un prieten bun, dar este dificil să mă tolereze pentru tot restul vieții lor. Atunci, cu Sangeeta, chiar și invitațiile de nuntă au fost tipărite”, a spus actorul.

Întrebat dacă nunta a fost oprită când „a fost prins”, el a răspuns: „Da, cam așa ceva…”.

„Am fost prins. Sunt prost!”, a mai zis Salman Khan, apoi și-a schimbat discursul: „Despre ce vorbești??”

Salman Khan e de ani buni într-o relație Iulia Vântur. Sunt, totuși, puține șanse ca ei să joace împreună în vreun film, după cum a dat de înțeles românca. Vântur s-a întors în România după izbucirea pandemiei de coronavirus.