Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei

Loredana Groza, adevărul despre posibila infectare cu COVID-19: Sunt vaccinată și vreau să fac și doza trei
Loredana Groza nu are COVID-19 / Foto: Facebook / Loredana Groza

Loredana Groza spune că nu are COVID-19 și susține că  este vaccinată împotriva noului coronavirus, fiind dispusă să facă și doza a treia de ser, atunci când aceasta va fi disponibilă.

În ultimele zile, în spațiul public au apărut informații potrivit cărora artista ar fi infectată cu SARS-CoV-2, după ce a cântat la nunta Simonei Halep de la Mamaia.

Marți seara, artista a negat informațiile și a ținut să facă o serie de declarații noi, cu privire la intențiile pe care le are în ceea ce privește vaccinarea.

Loredana Groza susține că nu are COVID-19

Loredana Groza a declarat, marți, că informațiile referitoare la starea ei de sănătate sunt false. Artista a precizat că nu are COVID-19 și a anunțat că este vaccinată.

Vreau să fiu în siguranță și eu și cei din jurul meu, consider că e mai bine să trăiești în siguranță și nu să te expui unui risc permanent.

Se pare că din cauza acestei inerții și din cauza acestor știri false în care ne înecăm în fiecare zi când intrăm pe internet sau chiar și pe TV, oamenii sunt puși în situația de a alege adevărul în fiecare zi. Trebuie să fii o persoană puternică, să fii echilibrat, să te infrmezi din mai multe surse, să ai discernământ care cred că e una din superputerile de care avem nevoie în aceste vremuri”, a declarat Lori, la Antena 3.

Loredana, declarații cu privire la stare de sănătate

În weekend, Lori i-a îngrijorat pe fani după ce a postat o fotografie cu ea de pe targă. Cântăreața a primit numeroase mesaje în comentarii așa că ulterior a ținut să clarifice ce s-a întâmplat.

Vedeta spune că este bine acum și le transmite tuturor sănătate, îndemnându-i să își îngrijească organismul. Ea a precizat că a avut o perioadă încărcat, iar stresul și-a spus, într-un final, cuvântul.

Dragii mei, va multumesc pentru mesaje si grija! Perioada aceasta a fost una plina de concerte, evenimente, inregistrari, filmari, fapt care ma bucura, insa si corpul mai cedeaza cateodata si iti atrage atentia ca are nevoie de o pauza. Din fericire, sunt mult mai bine acum”, a scris Loredana pe Facebook, marți.

Loredana, invitată să cânte la nunta Simonei Halep

Lori a fost una dintre vedetele care a făcut senzație la nunta Simonei cu Toni Iuruc. Sexy artista a urcat pe scenă alături de Dan Bittman și formația Pindu, acolo unde a întreținut atmosfera și i-a făcut pe oameni să dansezecu veseli.

Imagini cu Lori au apărut rapid și mediul online, Simona Halep distribuind un videoclip în care artista cânta, cu descrierea „Regina”.

View this post on Instagram

A post shared by Simona Halep (@simonahalep)