Loredana Groza: „Nu am silicoane, liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta”. Cum arată artista la 51 de ani (FOTO)

Loredana Groza: „Nu am silicoane, liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta”. Cum arată artista la 51 de ani (FOTO)
Colaj Foto: Facebook / Loredana Groza

Loredana Groza a devenit una dintre cele mai controversate vedete, după ce a fost adesea acuzată în mediul online că a apelat la operații estetice pentru a părea multi mai tânără sau chiar pentru a-și remodela corpul.

Recent, Lori a negat toate zvonurile cu privire la aspectul ei, precizând că nu a apelat niciodată la operații estetice, liftinguri sau silicoane și a explicat că nici măcar nu ar avea timp pentru așa ceva.

View this post on Instagram

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

„Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale.

Ținând dietă, făcând sport, având grijă de corpul tău, de fața ta. Sunt tratamente, sunt chestii total neinvazive care te ajută să fii wow. Și am avut de la natură noroc că m-am născut cu dotările de riguare și n-am avut nevoie să completez, să vin cu jențile luate din oraș”, a spus Loredana Groza, la Antena Stars.

View this post on Instagram

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Loredana Groza, fără operații estetice la 51 de ani

Imaginile din timpul emisiunii au devenit rapid virale în mediul online, în special pe TikTok. Fanii nu sunt de acord cu ceea ce spune Lori și nu o cred pe vedetă, declarațiile fiind un motiv de ironie pe paginile online.

Artista se menține într-o formă fizică de invidiat și, mai mult de atât, nu ratează nicio ocazie pentru a-și etala formele perfecte atât la TV, cât și pe rețelele de socializare.

Loredana Groza, despre drama din copilărie: „Este o traumă pe care o porți cu tine o viață întreagă”

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România și-a deschis sufletul în fața fanilor și a povestit despre momentele dificile prin care a trecut în copilărie.

Cântăreața a dezvăluit, într-un interviu acordat Antena 3, că în copilărie era batjocorită nu doar de colegi, dar și de profesori.

„Cu toții la un moment dat în copilăria noastră am avut momente de genul ăsta. Chiar dacă acum ele sunt mai violente și mai mediatizate, din cauza internetului, cu siguranță lumea s-a schimbat și toleranța noastră a devenit intorență.

View this post on Instagram

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)

Nu mai tolerăm oamenii care nu sunt ca noi, nu îi acceptăm pe cei care sunt vulnerabili. Pentru mulți vulnerabilitatea este o slăbiciune, eu cred că a fi vulnerabil e un semn de putere, că poți să te lași deschis, să nu te prefaci că ești altfel și asta este un fel de maturitate pentru mulți copii, ei sunt mult mai puternici ca atacatorii.

Pentru mine este o durere imensă, să știu că sunt atâția copii care suferă, care nu pot să vorbească de teamă și în continuare scietate, părinții, profesorii, nu fac nimic pentru asta.

Într-o școală cred că se trece cu vederea, ca și cum ar fi ceva normal dar cred că ține de fiecare dintre noi și de cei apropiați să existe niște reguli mult mai dure legate de aceste umilințe la care sunt supuși copii”, a povestit artista, făcând referire la umilința din școli, numită mai recent „bulling”.

View this post on Instagram

A post shared by LOREDANA (@loredanagroza)