Maria Dragomiroiu: „L-am iubit pe Nelu Ploieșteanu de prima oară”. Ce melodie i-ar dedica artista, regretatului cântăreț

Maria Dragomiroiu: „L-am iubit pe Nelu Ploieșteanu de prima oară. Ce melodie i-ar dedica artista, regretatului cântăreț

Celebra cântăreață de muzică populară Maria Dragomiroiu a reacționat în urma morții lui Nelu Ploieșteanu. Artista s-a declarat profund întristată la aflarea veștii și l-a elogiat pe cântărețul de muzică lăutărească.

„Este o durere foarte mare pentru noi toţi. Ne-a copleșit! Suntem foarte trişti că Nea Nelu al nostru a plecat dintre noi. A plecat un mare artist, un om excepţional. Îl puneai pe rană, era un om la locul lui (…) Am avut această mare bucurie, să fiu pe aceeași scenă cu el.

Am învăţat lucruri excepţionale. Este extraordinar! Numai veşti proaste, la câteva zile se mai duce câte un artist şi ne umple inima de tristeţe (…) L-am iubit de prima oară, pentru că era bunătatea întruchipată”, a transmis Maria Dragomiroiu, la Antena 3.

Ce melodie i-ar dedica Maria Dragomiroiu lui Nelu Ploieșteanu

De asemenea, Maria Dragomiroiu a declarat că i-ar dedica o melodie regretatului cântăreț.

„’Omule eu nu îţi port pică dacă strângi ca o furnică’, este valabilă pentru toată lumea. Dumnezeu să-l odihnească între cei mai mari artişti. Totuşi, el rămâne ‘vagabondul vieții mele'(…) Și-atrăit viaţa frumos, prin cântec şi ne-a lăsat aceste cântece minunate să ne bucurăm de ele.

Nelu Ploieşteanu va rămâne în sufletele noastre pentru totdeauna(…) Sunt foarte multe lucruri, numai frumoase. Nelu Ploieşteanu reprezintă o pagină de aur în cartea muzicii româneşti”, a mai adăugat Maria Dragomiroiu.

Nelu Ploieșteanu a decedatvineri, 2 aprilie, la Spitalul Floreasca din București. Acesta a fost internat la terapie intensivă, după ce a fost infectat cu SARS-COV-2.

Urmăriți B1TV.ro și pe