Matei Dima, celebrul vlogger BRomania, a recunoscut că a condus beat și drogat. Ce amendă penală trebuie să plătească

Matei Dima, celebrul vlogger BRomania, a recunoscut că a condus beat și drogat. Ce amendă penală trebuie să plătească
Câți bani a costat filmul „Teambuilding”. Matei Dima: „Dacă nu mergea, riscam să ajungem pe străzi”

Celebrul vlogger, actor și producător Matei Dima a fost prins, în luna martie a anului 2021, drogat și băut la volan, pe raza stațiunii Râșnov.

Matei Dima a primit amendă penală de 10.000 de lei

Pe numele său s-a întocmit un dosar penal pentru „conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Actorul a recunoscut în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zărnești acuzațiile care i s-au adus, solicitând încheierea unui acord de recunoaștere a vinovăției.

Cererea de încheiere a acordului de recunoaștere de vinovăție a fost acceptată de procurori. Pe 26 ianuarie a fost emisă hotărârea Judecătoriei Zărnești prin care a fost validat acordul.

Astfel că, Matei Dima a primit o amendă penală de 10.000 de lei, sumă pe care trebuie să o plătească în 3 luni de la pronunțarea deciziei definitive, sau eșalonat, în rate lunare, pe o perioadă de cel mult 2 ani.

Decizia instanței nu este definitivă și poate fi contestată. Matei Dima, alias BRomania, este unul dintre producătorii de film de succes de la noi din țară. A regizat, de curând, producțiile Teambuilding și Romina VTM.

Urmăriți B1TV.ro și pe