Mickey Rourke vine să filmeze în România! Ce rol va juca superstarul american

Mickey Rourke vine să filmeze în România! Ce rol va juca superstarul american
Foto: Hepta/Picturelux / H.F.P.A./THA.

Actorul american Mickey Rourke va veni in Romania pe 12 februarie pentru a juca in filmul „21 de rubini”, regizat de preotul si regizorul Ciprian Mega din Oradea, premiat la festivalul din Moscova.

Mickey Rourke vine în România

În acest proiect se vor implica staruri internaționale precum Anthony Delon, Elisabetta Pellini și actori români, precum Dorel Vișan, Ela Ionescu, Magda Catone sau Răzvan Vasilescu.

„Ne-am oprit asupra actorului Mickey Rourke pentru că este un actor de film cu multe nuanțe. M-a impresionat jocul său actoricesc din filmul ‘Luptătorul’, unde a reflectat fidel toate zbaterile personajului”, a declarat pentru Bihoreanul preotul Ciprian Mega, cel care va asigura regia filmului.

Filmările vor începe pe 6 februarie, iar Mickey Rourke se va alătura echipei o săptămână mai târziu. Acestea vor avea loc în mai multe locații din Oradea, cum ar fi apartamente, strada Aurel Lazăr, Teatrul Regina Maria și alte locuri din oraș.

Filmul va avea o distribuție de aproximativ 300 de actori si figuranți, fiind diferit de alte producții românești.

„Vom filma în mai multe apartamente din Oradea, pe strada Aurel Lazăr, vom avea o scenă la Teatrul Regina Maria și în multe alte locuri din oraș”, a spus Mega.

Proiectul va fi filmat în mai multe locații din Oradea

Filmul „21 de Rubine” este ultimul din trilogia cu același nume și include și filmele „Dimineața care nu se va sfârși” și „Glasul care strigă în pustie”. Acesta prezintă o imagine a societății românești după Revoluție.

Povestea urmărește tânăra procuroare Nina, interpretată de Corina Moise, care este nominalizată pentru funcția de procuror general al României. Nominalizarea ei depinde de poziția secretarului de stat al SUA și a reprezentantei Comisiei Europene.

Filmul conține personaje diverse, precum politicieni și preoți, și are scene cu flashback-uri la începutul anilor 2000. Un personaj important face referire la episcopul Sofronie Drincec.

Filmul este scris și regizat de preotul Ciprian Mega, cu producție de Laura Mega și Silviu Ciobanu, imagine de Liviu Mărghitan, producție executivă de Natalia Neag și Kimberly Hines, montaj de Corina Stavilă și sunet de Mihai Bogos.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:57 - Studiu îngrijorător: Milioane de francezi renunță la igienă sub pretextul problemelor economice
23:51 - O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi: „Simțea ca și cum un pește se agita în burta ei”
23:50 - ACEA: Normele Euro 7 vor majora prețurile autoturismelor noi în medie cu 2.000 de euro
23:50 - Reacții de la Sepsi, după decizia UEFA privind „Ungaria Mare”: „N-o să existe acest simbol pe stadionul nostru” / „Nu suntem subvenționați de Guvernul Ungariei și nu avem nicio obligație față de el”
23:28 - Facebook a susținut, prin reclame plătite de ruși, destabilizarea Republicii Moldova. Acuzații grave
23:24 - Kelemen Hunor (UDMR): Dacă aș fi eu cel care decide singur, eu aș face anticipate în 2023. În 2024, un an electoral, administrația centrală va aștepta să vadă ce se întâmplă
23:16 - Un bărbat a fost dus la Psihiatrie pentru că se ruga prea tare pe o stradă din Vaslui / Speriați, vecinii au sunat la 112
23:10 - Incendiu produs la bordul unei nave aflate în Portul Constanța / Focul a izbucnit în zona spațiilor de locuit
23:01 - Aflat în comă alcoolică, un român a provocat un accident rutier în Verona: „O minune a făcut ca mașina să nu lovească pietonii”
23:01 - Csaba Asztalos (CNCD), despre cazul „Ungaria Mare”: Nu înțeleg decizia UEFA, ar fi bine să vedem motivarea. În măsura în care un astfel de simbol se folosește în România, avem competențe și noi, și alte instituții (VIDEO)