Milionarul fără chip, Dragoș Dobrescu, neagă implicarea în conflictul Prodan-Reghecampf. Acuzații grave după scandal

Milionarul fără chip, Dragoș Dobrescu, neagă implicarea în conflictul Prodan-Reghecampf. Acuzații grave după scandal
Foto: Instagram

Milionarul Dragoș Dobrescu catalogat drept „milionarul fără chip”, tocmai din pricina faptului că nu prea s-a lăsat văzut intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf.

Reacția celebrului milionar

Despre el, Anamaria Prodan spune că: „Reghecampf ne amenință cu Dragoș Dobrescu că ne va face zob. Chiar am discutat cu Dobrescu și îmi pare rău că a intrat în mizeria asta”.

La rândul lui și Dragoș Dobrescu neagă toate aceste acuzații, potrivit evz.ro: „Doamna Prodan poate spune orice oricând. Personal nu am nicio legătură cu acest scandal și nu voi avea vreodată”.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au fost audiați până târziu în noapte la Poliția Snagov, iar la ieșire, Reghe era puțin vânat pe un obraz, iar Ana era răvășită.

Anamaria Prodan a fost prima care s-a prezentat în fața presei pentru a oferi explicații. În stilul caracteristic, impresara a aruncat cu acuzații grave

La rândul său, Reghe s-a ales cu mai multe vânătăi.

După ce a plecat cu ochiul vânăt, Reghecampf a reacționat: „Eu nu o voi jigni niciodată pe mama copilului meu”.

Imaginile cu bătaia dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf

Imaginile publicate de orangesport.ro îi arată pe cei doi cum își împart palme, până când Anamaria Prodan cade.

Cei doi au fost filmaţi în timp ce s-au bătut pe o stradă din Snagov.  În ciuda unor prime imagini în care cei doi sunt deja „în acţiune” publicate în prima parte a zilei de sâmbătă, o altă filmare arată şi ce s-a întâmplat înainte de agresiuni, dar şi după ce fostul tehnician de la FCSB sau Universitatea Craiova şi-a dat seama că a fost filmat.

Anamaria Prodan a fost surprinsă cum i-a arătat ceva pe telefon lui Laurenţiu Reghecampf a fost nemulţumit de ce vede şi a vrut să plece.

Anamaria Prodan a încercat să îl oprească. Acesta a fost momentul în care totul a degenerat.

Reghecampf a bruscat-o, și totul s-a îndreptat spre o bătaie cu pumni din partea amândurora.

Anamaria Prodan a fost auzită, la un moment dat, cum îl înjură şi îi spune: „Te omor”.

Spre final, când s-au apropiat de maşina celui care a filmat momentul, Reghe şi-a dat seama că scena oribilă a fost înregistrată si Anamaria Prodan a întrebat dacă persoana respectivă a filmat.

Urmăriți B1TV.ro și pe