Mircea Badea l-a UMILIT pe Selly, în direct, la Antena 3!

Mircea Badea l-a UMILIT pe Selly, în direct, la Antena 3!

Andrei Șelaru, cunoscut drept Selly în lumea vloggerilor, a fost invitatul lui Mihai Gâdea, luni seară, la emisiunea „Sinteza zilei”, de la Antena 3. Pe finalul ediţiei, Mircea Badea a intervenit şi el în discuţia celor doi.

Selly a bătut palma cu Dan Negru. Vloggerul va participa la următorul Revelion realizat la Antena 1

Cum l-a ironizat Mircea Badea pe Selly?

În stilul său binecunoscut, realizatorul de la emisiunea „În gura presei” a încercat să-l ia peste picior pe tânărul de 19 ani. Astfel, omul de televiziune s-a legat de freza vloggerului, pe care l-a asemuit cu Johnny Bravo, celebrul personaj de desene animate. „A sunat Johnny Bravo. Și-a cerut freza înapoi„, i-a transmis Mircea Badea lui Selly. Tânărul nu s-a pierdut cu firea şi i-a răspuns realizatorului TV în aceeaşi notă: „Da, a mai sunat săptămâna trecută, dar i-am zis că mai am un pic nevoie de ea„.

Selly are planuri mari după Bacalaureat. Marele proiect la care lucrează tânărul vlogger

Cum l-a uimit Selly pe Mircea Badea?

Ulterior, dialogul dintre cei doi a continuat. Vloggerul a enumerat materiile la care a dat examenul de Bacalaurat, iar jurnalistul de la Antena 3 a rămas uimit de o disciplină anume. „Eu am dat BAC-ul la română, matematică și biologie”, a spus Selly, la care Mircea Badea a reacţionat: „La biologie?! Wow, nu eram pregătit pentru asta. Eu am dat la cinci materii. Am dat și la sport. Zece am luat la sport, la scris. Deci, la biologie, pe bune?„.

Selly a bătut palma cu Dan Negru

Dan Negru a intervenit şi el prin telefon. Cel care prezintă de ani buni Revelionul de la Antena 1, i-a făcut lui Selly marea propunere și l-a invitat la show-ul pe care îl pregătește pentru trecerea dintre ani. Sigură că vloggerul nu a putu refuza așa o invitație și a fost chiar încântat să participe. „”La tine în emisiune?! Cum să nu?! Eu am văzut atâtea Revelioane… că nu ieșeam în oraș de Revelion când eram mic, am mai stat și acasă, cum aș putea să lipsesc?”, i-a răspuns pe loc Selly.