Motivul pentru care Eric Clapton a cântat doar pentru vaccinați. Starul era un antivaccinist convins

Motivul pentru care Eric Clapton a cântat doar pentru vaccinați. Starul era un antivaccinist convins
Foto: Hepta.ro

Eric Clapton este unul dintre antivacciniștii convinși din SUA. Starul a jurat să nu urce pe scenă dacă publicul va avea nevoie de un certificat care să ateste vaccinarea împotriva COVID-19, dar a făcut fix invers. Eric Clapton a cântat în fața unui public vaccinat, iar motivul care l-a făcut s-a se răzgândesc i-a surprins pe fanii.

Potrivit revistei Rolling Stone, starul a urcat pe scenă în data de 18 septembrie și a susținut un concert, în fața unui public vaccinat anti-COVID. Evenimentul a avut loc la Smoothie King Center din New Orleans, iar regulile din oraș impun ca întreaga echipă ce urcă pe scenă, dar și participanții la eveniment să prezinte dovada vaccinării sau un test PCR negativ.

Eric Clapton, antivaccinist convins, a ținut un concert pentru persoane vaccinate

Artistul a urcat pe scenă și a concertat în ciuda acestor măsuri, iar măștlie de protecție au fost și ele cu obligatorii pe întreaga durată a evenimentului.

Totodată, organizatorii au ținut să le reamintească doritorilor de bilete că vaccinarea anti-COVID este gratuită și se poate realiza în centrele special amenajate de autoritățile locale.

De ce s-a răzgândit Eric Clapton în privința vaccinării

În trecut, Clapton s-a declarat, în mai multe rânduri, revoltat cu privire la restricțiile din SUA. El a jurat că nu va urca pe scenă dacă toți participanții vor fi nevoiți să fie vaccinați, sau dacă va fi restricționat accesul persoanelor care nu își doresc imunizarea.

Contactat de presa străină, impresarul artistului nu a oferit detalii cu privire la motivul pentru care Clapton s-a răzgândit și a urcat, într-un final, pe scenă.

Tabloidele americane bănuiesc că lipsa concertelor și a spectacolelor l-au determinat pe artist să aleagă să concerteze chiar și cu respectarea normelor sanitare cu care nu era inițial de acord.

Clapton s-a vaccinat, deși s-a opus restricțiilor și imunizării

Eric Clapton s-a opus, în repetate rânduri, vaccinării și în special restricțiilor. Cu  toate acestea, în luna februarie a anului trecut artistul a ales să se vaccineze cu serul de la AstraZeneca, având în vedere problemele sale de sănătate.

Tags:
Ultima oră
00:08 - Alexandru Rafila: PSD nu poate să aibă doar Ministerul Sănătății într-un moment atât de greu. Ar fi boicotat de Dan Vîlceanu. Cum să rezolvi o criză fără să ai resurse?
00:05 - Lora nu mai poate să facă fața emoțiilor: „A murit cu mine”
23:59 - Alexandru Rafila (PSD) cere o lună de „solidaritate națională” împotriva pandemiei: Dacă ne ținem serios de treabă, putem obține imunitatea colectivă spre sfârșitul anului
23:57 - Emma Raducanu, elogiată de către Simona Halep: „Poate să intre în top 10 WTA foarte repede”. Ce i-a atras atenția în mod special fostului lider mondial
23:40 - Marea Britanie: Supermarketurile ascund rafturile goale cu poze cu legume și fructe. „Mmmm, fotografii delicioase cu sparanghel” (FOTO)
23:40 - Alexandru Cicâldău, gol pentru Galatasaray în derby-ul cu Beșiktaș. Internaționalul român a reușit o performanță fără precedent după decembrie 2015 (FOTO, VIDEO)
23:27 - Cosmin Natanticu, pus în fața unei alegeri decisive. Eliza: „Mi s-au promis lucruri și nu s-au mai întâmplat”
23:15 - Pepe, din nou îndrăgostit. A fost surprins de paparazzi cu noua iubită și noul bolid de lux (FOTO)
23:07 - Octavian Jurma: Agresivitatea bolii în ultima vreme face medicii și specialiștii în boli infecțioase să suspecteze că am putea avea de-a face în România cu o nouă variantă Delta (VIDEO)
23:02 - Haos după impunerea certificatului verde COVID pentru accesul în instituții: „Mi-a spus să depun online. Ce e aia?“