Muzicianul Cormac Roth, fiul actorului Tim Roth, a murit după o luptă grea cu cancerul, la 25 de ani

Muzicianul Cormac Roth, fiul actorului Tim Roth, a murit după o luptă grea cu cancerul, la 25 de ani
Muzicianul Cormac Roth, fiul actorului Tim Roth, a murit după o luptă grea cu cancerul, la 25 de ani, sursă foto: captură YT

Cormac Roth, muzician și fiul actorului Tim Roth, a murit pe 16 octombrie după o luptă grea cu cancerul, a anunțat luni familia, citată de Variety. El avea 25 de ani.

Fusese diagnosticat cu cancer anul trecut

„Era un ghem de energie sălbatică și electrică, iar spiritul său era plin de lumină și bunătate”, a declarat familia sa într-un comunicat.

„Pe cât de sălbatic era, Cormac era, de asemenea, întruchiparea bunătății. Un suflet blând care a adus atât de multă fericire și speranță celor din jurul său.

Durerea vine în valuri, la fel ca lacrimile și râsul, când ne gândim la acest băiat frumos de-a lungul celor 25 de ani și 10 luni în care l-am cunoscut. Un copil vesel, sălbatic și minunat. Abia de curând un bărbat. Noi îl iubim. Îl vom purta în suflet oriunde vom merge.”

Absolvent al Bennington College, Roth era un chitarist, compozitor și producător talentat. El a anunțat pe Instagram-ul său că fusese diagnosticat cu cancer în stadiul 3 în noiembrie 2021.

„Mi-a luat jumătate din auz, 60 de kilograme de greutate, încrederea în mine și își va continua drumul ucigaș până când voi reuși să îl opresc cumva și să îl omor”, a scris el.

View this post on Instagram

A post shared by CORM (@cormacroth)

„Dar nu mi-a luat voința de a supraviețui și nici dragostea de a face muzică. Nu m-a doborât încă. Dacă tu sau cineva drag este afectat de cancer, nu ezitați să mă contactați, pentru că este un rollercoaster emoțional cum nu se poate altfel.

Vă iubesc pe toți și vă rog să vă asigurați că faceți lucrurile pe care le iubiți. Viața este scurtă. Este un haos. Și nu știi niciodată când se termină. Fiți sănătoși și mergeți la doctor. La naiba cu cancerul.”

Tatăl său, Tim Roth, este cunoscut pentru rolurile sale din mai multe dintre filmele lui Quentin Tarantino, printre care „Reservoir Dogs”, „Pulp Fiction” și „The Hateful Eight”, și a fost nominalizat la Oscar pentru filmul „Rob Roy” din 1995.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:07 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Visele sunt experiențele noastre astrale cele mai directe. Singura problemă cu ele e interpretarea (VIDEO)
23:47 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Despre conexiunile cu lumile astrale. „Primii ani de viață îi petrecem mai mult la nivel astral decât în plan fizic” (VIDEO)
23:10 - Adda, strictă când vine vorba de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori! Când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl după”
22:39 - Instituțiile statului român, în slujba plagiatorilor. Mecanismele prin care Nicolae Ciucă a fost salvat de Ministerul Educației, CCR și Parchetul General în scandalul plagiatului. Emilia Șercan: În PNL subiectul clar deranjează (VIDEO)
21:34 - Nicușor Halici, prefectul din Vrancea: În județ trebuia să fie cod roșu / Firmele contractate pentru deszăpezire nu și-au făcut deloc treaba. Decretarea stării de alertă ne ajută / Nu avem localități izolate (VIDEO)
20:48 - Anda Adam, ieșire nervoasă după ce a fost criticată pentru că folosește filtre de înfrumusețare: „Mai lăsați-mă, că m-ați zăpăcit!”
20:27 - Andi Vasluianu, ironii la adresa spectatorilor cărora le sună telefonul la teatru: „Vă rog, răspundeți, așteptăm”
19:59 - Maramureș: Ucrainean, bătut și răpit după ce a fost confundat. El nu vrea să depună plângere
19:36 - Fostul general Petr Pavel a câştigat alegerile prezidenţiale din Cehia. El e pro-UE și pro-NATO și susține ajutorul militar pentru Ucraina
19:08 - IGSU: 10 drumuri naţionale şi 37 judeţene sunt blocate din cauza zăpezii / Intervenţii în 60 de localităţi din 16 judeţe şi în Bucureşti