Ovidiu Komornyik a lăsat-o fără cuvinte pe Angela Similea. Surpriza pe care i-a pregătit-o după 10 ani de prietenie

Ovidiu Komornyik a lăsat-o fără cuvinte pe Angela Similea. Surpriza pe care i-a pregătit-o după 10 ani de prietenie
Foto: Facebook / Angela Similea

După 10 ani de prietenie, Ovidiu Komornyik a făcut un gest emoționant pentru Angela Similea. Cei doi artiști colaborează de ani de zile ți își amintesc cu drag fiecare concert și aplauzele din partea publicului. De când se cunosc, aceștia spun că nu s-au certat niciodată.

Cu ocazia aniversării de 10 ani de prietenie, Ovidiu Komornyik a luat-o prin surprindere pe frumoasa cântăreață. Nu demult, artista a decis să părăsească țara și va sta mai mult de șase luni peste Ocean, însă se întoarce în România de ori de câte ori are ocazia.

Ce relație au Ovidiu Komornyik și Angela Similea

De fiecare dată când revine în țară, Angela Similea își vizitează prietenii și apropiații. Între aceștia se numără și Ovidiu Komornyik, unul dintre cei mai buni prieteni ai artistei.

„Eu și Angela ne-am bucurat de o colaborare de suflet, mi-e tare dor de concertele noastre, de aplauze! De când colaborăm, am avut o relaţie axată pe respect, nu ne-am certat niciodată. Angela are o educaţie aparte, cu principii. Amândoi suntem bogaţi în sentimente, ne putem baza unul pe altul”, a spus Ovidiu Komornyik pentru playtech.ro.

Gestul emoționant pe care l-a făcut Ovidiu Komornyik pentru artistă

Fiind proprietarul unui hotel din Vama Veche, Ovidiu Komornyik are grijă de șederea cântăreței în România, pe perioada verii. După moartea celui de-al patrulea soț al acesteia, i-a fost alături și a susținut-o în clipele cele mai dificile.

,,Eu eram pentru el o cifră de afaceri înaltă prin tot ceea ce reprezentam (…) Soțul meu nu deschidea nici o ușă fără să spună «sunt soțul Angelei Similea», pentru că altfel, fiind cetățean străin, i-ar fi fost mult mai greu, în orice minister sau întreprindere de comerț exterior. (…)”, povestea Angela Similea în urmă cu ceva timp.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
01:22 - Stelian Tănase, despre cum ajută occidentalii Ucraina: Sunt buni de gură, birocrația se mișcă a dracului de greu. Macron nu e Macron, e Micron, un papagal care nu înțelege că Putin vrea refacerea Imperiului Rus (VIDEO)
00:34 - Stelian Tănase: Știu pe surse că e o decizie și la PNL, și la PSD ca, înainte cu un an de alegeri, să rupă coaliția. La unul din cele două partide au hotărât deja să plece (VIDEO)
23:52 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Ce trebuie să facem când suntem ținta unui atac energetic (VIDEO)
23:22 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Badic: Tipuri de atacuri energetice și cum se manifestă ele (VIDEO)
22:54 - Anunț surprinzător din Ungaria: Digi Sport 1, 2 și 3 nu vor mai fi disponibile de la 1 iulie
22:37 - Stelian Tănase: PNL așteaptă tot de la Cotroceni. Dacă Iohannis doarme, și siesta la el e o religie, nu se întâmplă nimic / Pe sub masă, PNL și PSD se înțeleg perfect, își impart prada (VIDEO)
22:01 - Ştefan Petreuş, din grupul Frații Petreuș, a murit la 82 de ani. „Ne rămân muzica lor excepţională şi dragostea lor pentru folclorul maramureşean” (VIDEO)
21:36 - Emilia Șercan: Nicolae Ciucă a reușit în instanță să blocheze analiza tezei sale de doctorat. Și-a făcut astfel un mare deserviciu, căci ne-a confirmat tuturor că teza e plagiată (VIDEO)
21:20 - Cacealma rusească: primarii occidentali au vorbit cu un fake al primarului din Kiev
21:03 - Dieta-minune: Cum a reușit Nicoleta Luciu să slăbească 35 de kilograme în doar două luni