Se iubesc Alexia Eram și Sebastian Dobrincu în secret? Mario Fresh a vrut să lămurească lucrurile

Se iubesc Alexia Eram și Sebastian Dobrincu în secret? Mario Fresh a vrut să lămurească lucrurile
Foto: Instagram

Mario Fresh și Alexia Eram formează unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Fiica Andreei Esca este un influencer cunoscut pe rețelele de socializare, fiind, de asemenea, considerată una dintre cele mai frumoase tinere din România.

Cuplul apare peste tot împreună, dar acum trei săptămâni tânăra a apărut în fotografii alături de un alt bărbat, milionarul Sebastian Dobrincu, scrie Vbiz.

Unde a fost făcută poza

Fără a fi însoțiți de a doua jumătate, cei doi au participat împreună la un eveniment, fapt ce a servit drept bază pentru un șir de informații controversate.

Pentru a scăpa de speculații, Mario Fresh a decis să facă o vizită milionarului, care este și prietenul său, iar evenimentul a fost împărtășit pe rețelele de socializare.

Sebastian Dobrincu este un pericol

Mario Fresh a prezentat penthouse-ul imens al lui Sebastian Dobrincu și s-a arătat a fi foarte încântat de ceea ce vede, făcând și glume. În prezent, milionarul formează un cuplu cu Ioana Ignat, dar anterior, au fost despărțiți, pentru că a intervenit o altă domnișoară, vloggerița Mimi.

Situația este mult mai complicată decât pare. Inițial tânărul investitor de la Imperiul Leilor a avut o relație cu ea, apoi a părăsit-o pentru Ioana Ignat. Câteva luni mai târziu s-a întors la vloggeriță, care s-a văzut din nou abandonată pentru aceeași Ioana Ignat.

Zilele trecute, tânărul milionar a făcut o postare în care a menționat că a devenit spaima tuturor mamelor și bunicilor, asta pentru că fetele nu îl înconjoară. Momentan, însă Mario Fresh are grijă să îl țină la distanță pe Sebastian de Alexia Eram.

Urmăriți B1TV.ro și pe