Sebastian Dobrincu, exmatriculat de la o școală din România, înainte să ajungă milionar

Sebastian Dobrincu, exmatriculat de la o școală din România, înainte să ajungă milionar
Foto: captura video.

Sebastian Dobrincu, „geniul de 20 de ani” și unul dintre cei mai tineri milionari din Silicon Valley a făcut dezvăluiri cutremurătoare. Tânărul a mărturisit, în cadrul unui interviu, că a fost exmatriculat de la școala la care studia în România. Programatorul a vorbit deschis despre experiența care i-a marcat viața.

Sebastian Dobrincu, „dat afară” de profesori români

„E cel mai bun lucru care putea să mi se întâmple la momentul respectiv. Mi-a schimbat traiectoria în viață cu 180 de grade. Cine știe pe unde eram acum?”, a dezvăluit Sebastian Dobrincu.

La doar 20 de ani, Sebastian Dobrincu este unul dintre cei mai tineri milionari pe care Silicon Valley i-a dat vreodată. Tânărul a fost inclus în lista celor mai bogați 30 de europeni sub 30 de ani, realizată de celebra publicație, fiind și cea mai tânără prezență din acest clasament.

„Ajungeam la o facultate bună prin Europa, mă întorceam, probabil, în țară și-mi căutam un job. Venea pandemia și nu mai puteam să plec, asta s-ar fi întâmplat, un lucru foarte rău. Terminam facultatea și nu aveam posibilitatea să mă duc să profesez în Silicon Valley sau undeva. Probabil aș fi ajuns tot în Silicon Valley, dar lucrând la una dintre companiile astea… Oricum, m-a maturizat prematur experiența asta”, a adăugat Sebastian Dobrincu, citat de click.

Cum Sebastian Dobrincu și-a câștigat primul milion

Născut în București, Sebastian a început să învețe despre ingineria software pe cont propriu la vârsta de 7 ani, iar în următorii 10 ani a continuat să își perfecționeze abilitățile în inginerie.

În adolescență, a construit biblioteci de diverse programe și servicii populare, iar talentul său l-a făcut să ajungă să realizeze produse folosite ulterior de giganți precum Facebook, Spotify, Facebook și TikTok.

La doar 17 ani a fondat Storyheap, care a ajuns să devină o platformă lider în marketingul conținutului pe social media. Platforma ajută brandurile, influencerii, agențiile și clienții individuali să gestioneze, să analizeze și să își îmbunătățească prezența pe rețelele de socializare bazându-se pe o analiză a datelor statistice.

Deși a intrat la Universitatea Stanford, unde urma să se specializeze în inginerie și inteligența artificială, Sebastian Dobrincu a preferat să renunțe la studii în favoarea afacerilor, asemeni unor celebri predecesori ai săi precum Bill Gates, Steve Jobs sau Mark Zuckerberg.

Urmăriți B1TV.ro și pe