Silviu Costan, ”Foca” de la ”Chefi la cuțite”, i-a furat iubita unui prieten: ”Ea m-a ales pe mine”

Silviu Costan, ”Foca” de la ”Chefi la cuțite”, i-a furat iubita unui prieten: ”Ea m-a ales pe mine”
Foto: spynews.ro

Silviu Costan, concurentul Foca de la ”Chefi la cuțite”, e căsătorit de șapte ani cu aleasa inimii lui, Larisa, și împreună trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Recent, acesta a povestit cum a cunoscut-o pe tânără. Foca a spus că i-a furat-o unui prieten.

Foca de la ”Chefi la cuțite” i-a furat iubita unui prieten

„Era un prieten de-al meu, iar băiatul zicea să ieșim împreună, mai mergem la o cafea, ne mai plimbăm. Am mai mers într-un parc mi-a zis ”Hai că vreau să mă întâlnesc o fată”. Am mers, dar ce crezi, fata m-a ales pe mine. Era prima întâlnire, cum era mai pe vremuri că nu era social media. Ea a vrut să mă cunoască mai bine pe mine”, a povestit Foca, potrivit SpyNews.

Silviu Costan a mai afirmat că tânăra a fost cea care l-a căutat, iar el a acceptat să se mai vadă cu ea.

Foca a fost printre cei mai buni concurenți ai sezonului 8 de la „Chefi la cuțite”. La vremea aceea, el a mărturisit că soția a fost cea care l-a înscris în competiția culinară.

„Nevasta mea m-a înscris. Mi-a căzut fața când am văzut mesajul de la ea, că sunt înscris. M-a luat cu dureri de cap, cu frisoane, cu tot. Nu am avut eu curaj să mă înscriu, nu mă văd la televizor. Nu am absolvit nicio școală de bucătar, e doar pasiunea, dorința, experiența mea în bucătărie”, a spus Foca.

Ultima oră
18:16 - Florin Roman (PNL), reacție la controversele privind lucrarea din CV-ul său: Eu n-am ajuns ministru la beletristică. Sunt cu conștiința împăcată. Când ajungi ministru, sunt și lucruri bune și lucruri mai puțin bune (VIDEO)
18:07 - Alexandru Rafila, despre măsurile din noaptea de Revelion: Vă daţi seama că nu vor fi unele stupide care să facă imposibilă, de exemplu, întoarcerea la timp acasă (VIDEO)
17:44 - Prognoza meteo pentru săptămâna 6-12 decembrie 2021. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion (VIDEO)
17:43 - Dorel din Panciu a pus un brad uriaș de Crăciun fix în mijlocul intersecției. Mașinile au circulat printre crengi (VIDEO)
17:23 - Antrenorul unei echipe din Egipt a murit după ce s-a bucurat la un gol marcat în prelungiri de jucătorii săi
17:02 - Sorin Grindeanu: Ruptura de Liviu Dragnea a apărut când mi-am asumat aproape în mod personal să dau OUG 14 / Reacția liderului social-democrat la acuzația că a fost acasă la Klaus Iohannis
16:43 - Femeia cu cele mai mari buze din lume se pregătește de o nouă intervenție estetică. Uite ce rezultate își dorește să obțină
16:38 - Alexandru Rafila: Nu se pune problema utilizării certificatului verde la slujbe. Asta nu înseamnă că nu ne dorim sprijin din partea bisericilor în respectarea măsurilor anti-COVID (VIDEO)
16:20 - Vaslui: Un bătrân și-a ucis soția și fiul, apoi a plecat cu mașina și a făcut accident
16:07 - Persoanele care intră în România de Sărbători, obligate să completeze Formularul de Localizare a Pasagerului