Soacra Simonei Halep a fost internată în spital. Care este starea de sănătate a mamei lui Toni Iuruc

Soacra Simonei Halep a fost internată în spital. Care este starea de sănătate a mamei lui Toni Iuruc
Foto: Instagram / Simona Halep

Genica Iuruc, soacra Simonei Halep, a fost internată la un spital din București, pentru investigații amănunțite. Mama lui Toni Iuruc a fost condusă chiar de către fiul său la unitatea sanitară. Cei doi au fost văzuți în această săptămână de paparazzi, pe străzile din Capitală.

Din fericire, nu este vorba despre probleme de sănătate grave, potrivit presei de cancan.

Toni Iuruc și Simona Halep locuiesc în București, într-o vilă din cartierul Primăverii. Omul de afaceri a fost văzut de mai multe ori în ultimele zile în apropierea casei, alături de mama sa.

Mama lui Toni Iuruc, femeie de afaceri în București

La nuntă, Genica Iuruc a avut o apariție simplă, dar foarte elegantă și feminină. Zilele acestea, surprinsă de paparazzi, mama lui Toni Iuruc a fost îmbrăcată cu un blazer negru, o cămașă albă, încălțată cu o pereche de pantofi cu toc.

În urmă cu 11 ani, mama lui Toni Iuruc a rămas văduvă. Soțul ei, tatăl lui Toni Iuruc, s-a stins după o lungă luptă cu o boală necruțătoare.

Soacra Simonei Halep conduce o companie ce are în proprietate mai multe spații din București, pe care le oferă pentru închiriere. De asemenea, Genica Iuruc ar mai deține și un bloc pe Aleea Privighetorilor, zontă de top din București, în apropiere de Grădina Zoo din Băneasa, plus câteva terenuri în Otopeni, unde ar fi construit o clădire de birouri și un spațiu de depozitare.

Ultima oră
11:17 - Marcel Ciolacu: Știam cu toții că anticipatele nu se pot ține acum, dar credem în continuare că după eșecul guvernării de dreapta varianta cea mai bună e întoarcerea la români (VIDEO)
11:13 - Squid Game nu mai e pe piedestal. Serialul care aduce și mai mulți abonați pe Netflix
11:00 - A început a doua rundă de consultări pentru desemnarea unui premier. Discuțiile cu președintele Klaus Iohannis, deschise de delegația PNL (VIDEO)
10:58 - Fotografia atribuită Charlie Hebdo despre criza sanitară din România, un fake. Imaginea a fost distribuită intens pe rețelele sociale din România (FOTO)
10:33 - Catherine Zeta-Jones se mută în Castelul Peleș (VIDEO)
10:29 - Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației: „Două săptămâni de vacanță vor putea fi compensate. Mai mult, nu”. CNSU pregătește noi măsuri (VIDEO)
10:26 - PNL, vot în unanimitate pentru varianta Nicolae Ciucă premier, varianta promovată de Klaus Iohannis, într-un guvern minoritar cu UDMR. Votul lasă o portiță deschisă pentru o colaborare cu PSD (surse)
10:22 - Sorin Cîmpeanu: Cele 70 de milioane de teste non-invazive vor fi achiziționate în timpul vacanței / Doar pe jumătate din teritoriul României se poate asigura viteza minimă de internet pentru predarea online (VIDEO)
10:20 - Mihaela Bilic a avut în trecut o relație de 13 ani cu actualul soț al Andreei Berecleanu. Care a fost motivul despărțirii
10:13 - Războiul între fostele soții ale lui Laurențiu Reghecampf: „Anamaria minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el”