Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce

Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce

Un cuplu din Statele Unite, ce părea perfect sudat şi închegat, s-a rupt! Şi totul de la o poză trimisă pe Whatsapp. Bine, nu doar de la asta, ci de la faptul că soţia îl înşela pe el.

Soţul o iubea şi voia şi copii

Tom şi Iris erau căsătoriți de doi ani, dar din cauza locului de muncă a lui Tom, cei doi se întâlneau în special în weekenduri. Așa că foloseau intens telefonul și mesageria online pentru a comunica. El avea o meserie ce presupunea călătoriile în străinătate. Își iubea soția foarte mult și era decis să se mute undeva, într-un loc stabil. El muncise din greu de când o cunoscuse pe Iris, pentru că avea visul de a-și întemeia o familie alături de ea. Așa că a pus deoparte bani pentru a-și cumpăra o locuință, unde să fie mereu împreună.

S-a uitat la poza de pe Whatsapp şi nu i-a venit a crede

Înainte ca acest lucru să devină realitate, Tom trebuia să mai stea plecat câteva zile, în Paris. Așa că vorbea cu soția lui pe Whatsapp, despre ce planuri aveau în acest weekend. Dar totul s-a schimbat când soția lui i-a trimis o fotografie pe Whatsapp. Deși la prima vedere părea o poză normală, care o înfățișa pe soția lui stând pe pat, Tom a descoperit un detaliu care i-a schimbat viața pentru totdeauna.

Multora li se pare o poză absolut normală, cu un pat, o femeie care stă lângă o chitară și lumina puternică a soarelui, dar această fotografie arată mult mai mult de atât! Priviţi cu atenţie la nivelul podelei şi veţi raliza de ce soţul s-a enervat atât de mult. Amantul care se ascundea sub pat şi-a uitat o mână la vedere, iar acest lucru se poate vedea mai jos. Oare câţi bărbaţi ar fi procedat la fel ca el şi ar fi cerut divorţul?

amantul
Mâna amantului este în colţul din stânga, jos.
Tags:
Ultima oră
22:26 - Valeriu Gheorghiță: Vorbim de un val 4 în majoritatea țărilor europene. Sunt analizate pe de o parte măsuri de motivare pentru vaccinare, iar pe de altă parte e luat în calcul un pachet de restricții (VIDEO)
22:12 - Valeriu Gheorghiță: „Este o prioritate să creștem numărul persoanelor vaccinate cu prima schemă”
22:00 - Florin Cîțu, despre declația lui Ludovic Orban privind neatingerea țintei de vaccinare: M-a mâhnit
21:54 - Florin Cîțu: În coaliție și eu, și Ludovic Orban susținem interesele PNL. Orice competiție e frumoasă – în economie reduce prețurile și crește oferta, în politică scoate cel mai bun lider la suprafață
21:38 - Premierul Florin Cîțu, despre introducerea restricțiilor pentru persoanele nevaccinate: „Trebuie să ne consultăm cu specialiștii. Nu vom închide piețele, nu vreau să închidem mall-urile”
21:28 - Florin Cîțu: Acest val 4 nu ar trebui să se întâmple, trebuie doar să ne vaccinăm, dar în același timp să fim pregătiți. Avem un vaccin care poate opri această pandemie
21:14 - UNICEF, semnal de alarmă cu privire la închiderea școlilor în pandemie: Efectele negative pe termen scurt sau lung nu justifică această abordare
20:58 - Explozie la un complex chimic din Germania: O persoană a murit și peste 30 au fost rănite. Localnicii, sfătuiți să evite mâncarea din grădină și să se ferească de eventuale particule de funingine
20:53 - Dan Barna: Relaţia de lucru în coaliţie este funcţională. Lucrurile nu sunt roz, dar nici negre
20:10 - CSM anunţă declanşarea concursurilor de admitere în INM şi magistratură