Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce

Au divorţat imediat după ce ea i-a trimis poza asta pe Whatsapp! Are ochi de detectiv cine vede de ce

Un cuplu din Statele Unite, ce părea perfect sudat şi închegat, s-a rupt! Şi totul de la o poză trimisă pe Whatsapp. Bine, nu doar de la asta, ci de la faptul că soţia îl înşela pe el.

Soţul o iubea şi voia şi copii

Tom şi Iris erau căsătoriți de doi ani, dar din cauza locului de muncă a lui Tom, cei doi se întâlneau în special în weekenduri. Așa că foloseau intens telefonul și mesageria online pentru a comunica. El avea o meserie ce presupunea călătoriile în străinătate. Își iubea soția foarte mult și era decis să se mute undeva, într-un loc stabil. El muncise din greu de când o cunoscuse pe Iris, pentru că avea visul de a-și întemeia o familie alături de ea. Așa că a pus deoparte bani pentru a-și cumpăra o locuință, unde să fie mereu împreună.

S-a uitat la poza de pe Whatsapp şi nu i-a venit a crede

Înainte ca acest lucru să devină realitate, Tom trebuia să mai stea plecat câteva zile, în Paris. Așa că vorbea cu soția lui pe Whatsapp, despre ce planuri aveau în acest weekend. Dar totul s-a schimbat când soția lui i-a trimis o fotografie pe Whatsapp. Deși la prima vedere părea o poză normală, care o înfățișa pe soția lui stând pe pat, Tom a descoperit un detaliu care i-a schimbat viața pentru totdeauna.

Multora li se pare o poză absolut normală, cu un pat, o femeie care stă lângă o chitară și lumina puternică a soarelui, dar această fotografie arată mult mai mult de atât! Priviţi cu atenţie la nivelul podelei şi veţi raliza de ce soţul s-a enervat atât de mult. Amantul care se ascundea sub pat şi-a uitat o mână la vedere, iar acest lucru se poate vedea mai jos. Oare câţi bărbaţi ar fi procedat la fel ca el şi ar fi cerut divorţul?

amantul
Mâna amantului este în colţul din stânga, jos.
Tags: