Tragedie în familia lui Helmuth Duckadam. Unchiul fostului portar de la Steaua a fost găsit spânzurat

Tragedie în familia lui Helmuth Duckadam. Unchiul fostului portar de la Steaua a fost găsit spânzurat

Pompierii au confirmat tragedia din familia lui Helmuth Duckadam, „Eroul de la Sevilla”. Unchiul fostului portar și președinte de imagine al Stelei s-a spânzurat, la vârsta de 83 de ani, în holul de la intrarea în casă.

Vecinii bătrânului au sesizat evenimentul nefericit la 112, în ziua de duminică, 16 mai, în jurul orei 16:40. La fața locului s-au deplasat pompieri și medici, dar nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbatul din Arad,care locuia singur.

„Duminică, 16.05.2021 ora 16:40 am fost solicitați pentru a interveni într-o locuință din localitatea Șagu. Un vârstnic a recurs la metode de suicid prin autoasfixiere în urma gândurilor ce îl măcinau. La fața locului am intervenit alături de 10 voluntari, aceștia deplasându-se la locul intervenției cu mijloace personale.

Trei voluntari au ajuns la fața locului cu câteva clipe înaintea detașamentului SMURD din Vinga, dar a fost prea târziu. Manevrele de resuscitare conform protocolului nu au mai putut să îi salveze viața”, au transmis Pompierii Voluntari din Șagu.

Cu ce se ocupă în prezent Helmuth Duckadam, după plecarea de la FCSB

După 10 ani petrecuți alături de Gigi Becali, la FCSB, echipa pe care Helmuth Duckadam o consideră „adevărata Steaua”, „Eroul de la Sevilla” a demisionat, spre surprinderea tuturor. Acum, fostul portar se ocupă cu totul altceva.

Helmuth Duckadam a plecat de la FCSB motivând că nu s-a simțit respectat. La scurt timp, a bătut palma cu Robert Cazanciuc, de la PSD, pentru un post de consilier pe probleme de sport, la Senat. După noul val de critici primite, fostul jucător s-a răzgândit și a ieșit din ecuație.

În prezent, Helmuth Duckadam este hotărât să investească în afacerea personală, un magazin de echipamente sportive pe care l-a înființat în perioada în care a fost la FCSB. De asemenea, fostul fotbal