A văzut pe stradă un cerșetor cu un munte de bani în față. S-a apropiat de el și nu i-a venit să creadă când a aflat cine este

A văzut pe stradă un cerșetor cu un munte de bani în față. S-a apropiat de el și nu i-a venit să creadă când a aflat cine este

Mergea pe stradă, când în față a văzut un cerșetor cu un munte de bani în față. A crezut că nu vede bine și s-a apropiat să vadă ce se întâmplă.

Când și-a dat seama că nu era o iluzie și că ce văzuse e adevătat, bărbatul l-a întrebat pe cerșetor de unde are atâția bani. Bătrânul din Beijing l-a rugat să îl ajute să numere banii și i-a mărturisit că lunar reușește să strângă din pomană chiar și 1.700 de dolari.

Uneori, chiar plătește un angajat de la poștă să îl ajute cu numărarea banilor. Când l-a întrebat unde locuiește, a aflat cu stupoare că omul nu era chiar un om al străzii. Avea o casă cu două etaje și își ținea copiii la școală. Totul, doar din banii obșinuți pe stradă.

Tags:
Ultima oră
21:26 - Florin Cîțu, despre dosarul DNA privind achiziția de vaccinuri împotriva COVID-19: „Fiecare comandă este semnată de ministrul Sănătății”
21:20 - Florin Cîțu: Trebuie să înțelegem că această campanie de vaccinare nu este campania mea
21:13 - Florin Cîțu: România a fost verde cel mai mult timp din UE / Discuțiile cu Ministerul Sănătății erau de foarte multe ori despre agențiile de medicamente, despre acea agenție de investiții cu salarii imense, dar nu despre pandemie (VIDEO)
21:12 - Florin Cîțu, explică de ce a apărut în platoul B1 TV cu mască: „Din măsuri de siguranță și pentru Congres, bineînțeles”
20:54 - Cseke Attila: Erau sub 700 de paturi ATI pentru bolnavii de COVID-19 când am venit la Ministerul Sănătății. Numărul infectărilor și al internărilor crește mai brusc decât în celelalte valuri (VIDEO)
20:51 - Spitalul Județean Ilfov redevine unitate pentru tratarea pacienților bolnavi de COVID-19
20:50 - Activităţile economice se vor închide la ora 18:00, unde incidența trece de 4 la mie
20:33 - Explozie de proporții la parterul unui bloc din centrul orașului Satu Mare. Cel puțin o persoană a fost grav rănită (VIDEO)
20:30 - Marcel Ciolacu critică participarea lui Iohannis la congresul PNL: „O implicare nepermisă pentru un preşedinte în viaţa politică”
20:28 - Declic: DNA a început urmărirea penală in rem în dosarul înregistrat pe numele lui Florin Cîțu și al Mioarei Costin. Infracțiunile anchetate sunt cele de abuz în serviciu și instigare la abuz în serviciu