Țuțuianu, despre armele lui Dragnea în lupta cu adversarii din PSD: Unii sunt șantajați, amenințați, altora li se fac promisiuni… (VIDEO)

Țuțuianu, despre armele lui Dragnea în lupta cu adversarii din PSD: Unii sunt șantajați, amenințați, altora li se fac promisiuni... (VIDEO)

Adrian Țuțuianu, recent exclus din PSD după 20 de ani de activitate în cadrul partidului, a declarat că social-democrații care au decis să-l susțină sunt acum amenințați, șantajați sau momiți cu funcții de către oamenii lui Liviu Dragnea.

”Azi am înțeles că Oprea (fost președinte CJ Dâmbovița) a mers la Consiliului Județean Dâmbovița, unde a proferat amenințări că schimbă conducerea CJ, că el e omul lui Rovana acolo și că are mandatul Rovanei Plumb. Cred că se descalifică amândoi prin aceste acțiuni. Sunt foarte bucuros că am primit nenumărate mesaje de susținere de la membri de partid și de la cetățeni, care se și simț atacați și îngrjiorați că nu se vor mai face investitiții în orașul lor și că vor fi izolați.

Sper să convingem partidul că trebuie să se trezească din letargie și că drumul cu Dragnea în frunte e un drum care va duce la consecințe deosebit de grave pentru partid”, a declarat Adrian Țuțuianu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

El a mai spus că va vota proiectele ce țin de infrastructură, de economie și de reformarea sistemului judiciar, dar va fi un ”votant critic”: ”eu n-am să votez vreo moțiune contra unui Guvern PSD, dar voi fi critic acolo unde trebuie. O să votez proiectele importante pentru infrastructură, pentru economie, pentru reforma sistemului judiciar, pentru reforma sistemului de incompatibilități, dar nu voi fi un votant pur și simplu, ci un votant critic. Nu mă dezic de ce am făcut și ce cred despre PSD. Problema noastră nu e partidul, ci liderul partidului”.

Întrebat dacă cei care îlsusțin pe el și pe Marian Neacșu sunt șantajați, Țuțuianu a răspuns: ”unii sunt șantajați, amenințați, altora li se fac promisiuni”.

El a mai acuzat-o pe Rovana Plumb, care conduce interimar organizația PSD Dâmbovița, după excluderea lui, că nu s-a preocupat deloc de locuitorii acestui județ, deși a ajuns parlamentar și cu votul lor: ”Rovana nu a venit în ultimul an în Dâmbovița. Când a devenit parlamentar, europarlametar pe voturile oamenilor din Dâmbovița ar fi trebuit să manifeste o mai mare preocupare. Nu a sprijinit pe nimeni cu niciun proiect. Deși e ministrul Fondurilor Europene, nu am avut sprijinul ei pentru promovarea proiectelor privind două drumuri județene”.

Ultima oră
00:20 - Explicații oficiale pe subiectul „gen” în loc de „sex” în cartea electronică de identitate. Ce spun reprezentanții Ministerului de Interne (VIDEO)
23:55 - Medicul Cristian Oancea: Comunicarea cu privire la imunizarea împotriva COVID-19, mai importantă ca restricțiile pentru persoanele nevaccinate (VIDEO)
23:49 - RISE Project: Autoritatea Electorală Permanentă, instituția care organizează și supraveghează procesul electoral, capturată de o grupare consolidată după o tentativă de omor
23:32 - Beatrice Mahler, despre persoanele care refuză imunizarea: Teama de vaccin și efectele secundare este mai mare ca teama de boală (VIDEO)
23:17 - Ioana Constantin (PMP): Cioloș are probleme serioase cu memoria politică. Certa UDMR că nu vor alegeri locale în două tururi, ca și când în 2016 n-a scos chiar el, noaptea ca hoții, acest lucru din programul de guvernare
22:54 - Grav accident rutier în Teleorman. Opt persoane au fost rănite și alte două au decedat. Planul roșu de intervenție, activat
22:52 - Sorin Cîmpeanu a explicat de ce a renunțat la modificările vizând CNATDCU / Despre acuzația că plagiatorii ar fi fost favorizați: „Faptul că aceste acuze devin virale nu înseamnă că ele capătă și valoare de adevăr” (VIDEO)
22:34 - Grindină și furtuni puternice în Galați și în Brăila. Zeci de copaci au distrus autoturisme, vântul a smuls acoperișul unui bloc și l-a aruncat pe o mașină
22:16 - Sorin Cîmpeanu, despre schimbările în structura anului școlar: Voi susține nevoia de extindere a perioadei de cursuri (VIDEO)
21:58 - Dezastru la Titularizare. Sorin Cîmpeanu: Am avut 34.000 de candidați, doar 11.000 au luat peste 7. Au fost 15 note de 1. Avem probleme și cu profesorii corectori – 97% din note au fost schimbate după contestații (VIDEO)