Țuțuianu, despre armele lui Dragnea în lupta cu adversarii din PSD: Unii sunt șantajați, amenințați, altora li se fac promisiuni… (VIDEO)

Țuțuianu, despre armele lui Dragnea în lupta cu adversarii din PSD: Unii sunt șantajați, amenințați, altora li se fac promisiuni... (VIDEO)

Adrian Țuțuianu, recent exclus din PSD după 20 de ani de activitate în cadrul partidului, a declarat că social-democrații care au decis să-l susțină sunt acum amenințați, șantajați sau momiți cu funcții de către oamenii lui Liviu Dragnea.

”Azi am înțeles că Oprea (fost președinte CJ Dâmbovița) a mers la Consiliului Județean Dâmbovița, unde a proferat amenințări că schimbă conducerea CJ, că el e omul lui Rovana acolo și că are mandatul Rovanei Plumb. Cred că se descalifică amândoi prin aceste acțiuni. Sunt foarte bucuros că am primit nenumărate mesaje de susținere de la membri de partid și de la cetățeni, care se și simț atacați și îngrjiorați că nu se vor mai face investitiții în orașul lor și că vor fi izolați.

Sper să convingem partidul că trebuie să se trezească din letargie și că drumul cu Dragnea în frunte e un drum care va duce la consecințe deosebit de grave pentru partid”, a declarat Adrian Țuțuianu.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

El a mai spus că va vota proiectele ce țin de infrastructură, de economie și de reformarea sistemului judiciar, dar va fi un ”votant critic”: ”eu n-am să votez vreo moțiune contra unui Guvern PSD, dar voi fi critic acolo unde trebuie. O să votez proiectele importante pentru infrastructură, pentru economie, pentru reforma sistemului judiciar, pentru reforma sistemului de incompatibilități, dar nu voi fi un votant pur și simplu, ci un votant critic. Nu mă dezic de ce am făcut și ce cred despre PSD. Problema noastră nu e partidul, ci liderul partidului”.

Întrebat dacă cei care îlsusțin pe el și pe Marian Neacșu sunt șantajați, Țuțuianu a răspuns: ”unii sunt șantajați, amenințați, altora li se fac promisiuni”.

El a mai acuzat-o pe Rovana Plumb, care conduce interimar organizația PSD Dâmbovița, după excluderea lui, că nu s-a preocupat deloc de locuitorii acestui județ, deși a ajuns parlamentar și cu votul lor: ”Rovana nu a venit în ultimul an în Dâmbovița. Când a devenit parlamentar, europarlametar pe voturile oamenilor din Dâmbovița ar fi trebuit să manifeste o mai mare preocupare. Nu a sprijinit pe nimeni cu niciun proiect. Deși e ministrul Fondurilor Europene, nu am avut sprijinul ei pentru promovarea proiectelor privind două drumuri județene”.

Urmăriți B1TV.ro și pe