Atac dur din USR: „Promisiunile lui Ciolacu, Ciucă sau Iohannis au ajuns să nu mai valoreze nimic”

Atac dur din USR: „Promisiunile lui Ciolacu, Ciucă sau Iohannis au ajuns să nu mai valoreze nimic”
Foto: Facebook @ Bogdan Rodeanu

Deputatul USR Bogdan Rodeanu susține că promisiunile făcute de președintele Klaus Iohannis sau de liderii PSD și PNL, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă, „au ajuns să nu mai valoreze nimic”.

Bogdan Rodeanu (USR): Ciolacu, Ciucă și Iohannis și-au încâlcat cuvântul de prea multe ori

Parlamentarul USR i-a acuzat pe cei trei oficiali că și-au încălcat cuvântul „de prea multe ori”.

„Cât mai valorează cuvântul lui Ciolacu, Ciucă sau Iohannis? În acest moment, mai nimic. Și l-au încălcat de prea multe ori. Deci, în acest moment, cuvântul lor e egal cu zero. Nu același lucru se poate spune și despre valoarea cu care cresc impozitele. Angajații part-time, indiferent dacă muncesc două, patru sau șase ore, vor plăti impozit cât pentru opt ore lucrate. În condițiile în care cei trei au repetat, în multiple rânduri că, nu se vor mări impozitele și nu vor fi introduse taxe noi. Mai ales nu în situație de criză”, a scris Bogdan Rodeanu, luni, pe Facebook.

„Realitatea? Înainte de modificarea marca PSD-PNL, contribuțiile la Stat erau 119 lei/1 oră, respectiv 238 de lei/2ore. Acum, fără să se mai țină cont de numărul de ore, contribuția va fi de 1.038 de lei. «Echitabil», nu? Repet: promisiunile lui Ciolacu, Ciucă sau Iohannis au ajuns să nu mai valoreze nimic. Doar că nimicul acela e plătit de cetățenii onești, care vor să lucreze, să fie plătiți pe măsura muncii lor și să fie protejați, nu batjocoriți de statul pe care-l întrețin. Din propriile buzunare”, a continuat el.

Urmăriți B1TV.ro și pe