AUR anunță că va protesta luni în București și în toate județele împotriva noilor restricții: „Măsuri dictatoriale care proiectează pedeapsa colectivă asupra tuturor românilor, considerați infractori”

AUR anunță că va protesta luni în București și în toate județele împotriva noilor restricții: Măsuri dictatoriale care proiectează pedeapsa colectivă asupra tuturor românilor, considerați infractori
FOTO: Facebook.com

Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) a anunțat luni, pe Facebook, că se va alătura celor care au protestat în weekend împotriva restricțiilor și că, începând cu ora 17:00, va organiza, de asemenea, proteste.

Formațiunea politică a făcut un apel la manifestații anti-restricții în fața prefecturilor din toate județele și în Piața Universității din Capitală.

”România fierbe și își vrea libertatea înapoi. Guvernul e surd și mut. Presa corupta tace complice. Astăzi (ora 17:00) ieșim, din nou, în stradă, în fața Prefecturii din fiecare județ. În București ne vom alătura protestului din Piața Universității. Libertate!”, potrivit sursei citate.

Printre motivele protestelo, AUR enumeră măsurile restrictive, considerate “dictatoriale”, dar și „tirania mediatică pin care se promovează vaccinuri experimentale”

“AUR denunță:

-climatul de psihoză generalizată prin care Guvernul Cîțu-Barna-Hunor îl perpetuează în România

-încălcarea constantă a drepturilor și libertăților cetîțenești săvârșitî cu complicitatea întregii clase politice

-măsuri dictatoriale care proiectează pedeapsa colectivă asupra tuturor românilor, considerați infractori

-lipsa cu desăvârșire a unor politici publice coerente cu măsuri profilactice antri-COVID-19

-sugrumarea agenților economici și dezastrul la care a ajuns mediul de afaceri

-tirania mediatică pin care se promovează vaccinuri experimentale cu complicitatea presei

-dubla măsură abordată în aplicarea sancțiunilor”, se arată în chemarea la proteste a celor de la AUR.