Un fost antrenor al echipei naţionale face campanie electorală pentru UDMR: „Să ne unim şi să votăm partidul minorităţii noastre” (FOTO)

Un fost antrenor al echipei naţionale face campanie electorală pentru UDMR: Să ne unim şi să votăm partidul minorităţii noastre (FOTO)
Foto: Facebook/ UDMR

Fostul selecţioner al echipei naţionale de fotbal Ladislau Boloni a transmis un mesaj în care invită românii, dar în special cei din minoritatea maghiară, să voteze pentru UDMR în alegerile europarlamentare ce vor avea loc pe 26 mai.

„Acesta este momentul în care trebuie să fim prezenţi, să ne unim şi să votăm partidul minorităţii noastre, UDMR”, spune Boloni într-un mesaj promovat de Kelemen Hunor.

Antrenorul compară data de 26 mai cu o poziţie de gol şi face apel la minoritatea maghiară să intre „în teren” în acest mesaj.

Ladislau Boloni a antrenat echipa naţională de fotbal între 2000 şi 2001, iar în prezent activează la clubul belgian Royal Antwerp.

Un alt fost antrenor al naţionalei este, în schimb, chiar candidat pentru un post în Parlamentul European. Este vorba de Anghel Iordănescu care se află pe locul 2 al listei UNPR pentru europarlamentare, după fostul tenisman Ilie Năstase.