Cătălin Drulă: Ciucă are o acuzație gravă de plagiat și și-a aranjat dosarul prin metoda „coperta”, o ingerință în justiție nemaivăzută / Bode a aranjat licitații și a plagiat o teză care nu era bună nici de referat de anul I (VIDEO)

Cătălin Drulă: Ciucă are o acuzație gravă de plagiat și și-a aranjat dosarul prin metoda „coperta”, o ingerință în justiție nemaivăzută / Bode a aranjat licitații și a plagiat o teză care nu era bună nici de referat de anul I (VIDEO)
Lucian Bode îl ceartă pe Nicolae Ciucă pentru modul în care s-a exprimat în cadrul unei conferințe. Captură Video: PNL / Facebook

USR a lansat „cartea neagră a guvernării PSD-PNL-UDMR”, joi, în Piața Victoriei, context în care președintele partidului, fostul ministru Cătălin Drulă, i-a criticat în termeni duri pe Nicolae Ciucă și Lucian Bode, amintind de multiplele controverse în care sunt implicați cei doi oficiali din conducerea PNL.

Cătălin Drulă, acuzații grave pentru liberalii Nicolae Ciucă și Lucian Bode

„În mai puțin de un an, patru miniștri au plecat rușinos din Guvern, cu acuzații de plagiat, de abuz în serviciu, de incompetență. Florin Roman la Cercetare, Sorin Cîmpeanu, Vasile Dîncu, Adrian Chesnoiu, toți au plecat cu tinichele de coadă și nu sunt singurii. Premierul Ciucă are o acuzație gravă de plagiat, a organizat un kompromat la adresa jurnalistei care a dezvăluit plagiatul și și-a aranjat dosarul prin metoda «copertă», o ingerință în justiție nemaivăzută care acum este investigată de procurori”, a declarat liderul USR.

„Lucian Bode a aranjat licitații, a dat BMW-uri cu dedicație pentru prietenul Președintelui și a plagiat o teză care nu era bună nici de referat de anul I. Astăzi au ieșit din nou în presă, aceeași jurnalistă curajoasă a arătat cum un procent enorm din lucrare este copiat și plagiat și așteptăm ca cei care vor să mai aibă un pic de obraz în această lume academică, Universitatea Babeș-Bolyai, oamenii care muncesc acolo și care știu ce înseamnă integritate academică, ce înseamnă cercetare pe bune, ar trebui să ia atitudine împotriva felului cum se acordă un doctorat pe o maculatură copiată. Angel Tîlvar, era să îl uit, ministrul Apărării, iarăși cu acuzații grave de plagiat”, a continuat Cătălin Drulă.

„Cu astfel de oameni în Guvern, cărora nu le pasă decât de clientela de partid, România va continua să sufere și vreau să vă spun foarte clar că suntem în ceasul al XII-lea. Sunt semne foarte îngrijorătoare în ceea ce privește economia României. Ceea ce ne anunță generalul Ciucă, că comandă, ordonă creșterii economice să fie pozitivă, cifrele sunt falsificate, sunt lucruri extraordinar de grave pentru că de fapt suntem într-o situație fragilă, economia frânează”, a mai spus fostul ministru.

Urmăriți B1TV.ro și pe