Ce plan are PSD, după moțiunea de cenzură USR-PLUS & AUR: „Zilele Guvernului Cîțu sunt numărate”

Ce plan are PSD, după moțiunea de cenzură USR-PLUS & AUR: „Zilele Guvernului Cîțu sunt numărate
Marcel Ciolacu / Foto: PSD (Facebook)

Radu Oprea, purtător de cuvânt al PSD, a dezvăluit planul social-democraților pentru perioada următoare,  în emisiunea „Actualitatea”, moderată de către Tudor Mușat.

„Oricui am lua partea, ceea ce nu este cazul, cealaltă parte ar spune că PSD face și drege. Nu este adevărat. Am spus un lucru cert, că acest guvern trebuie să plece în totalitate (…)

Zilele Guvernului Cîțu sunt numărate. Vor trebui să vină în Parlament, pentru vot. Declarațiile PSD sunt consecvente și ar mai fi un mesaj pentru cei de la USR-PLUS, pentru că au brevetat o nouă metodă, le place să umble cu ranga și să folosească textul moțiunii pentru a scăpa de Cîțu. Sunt dăunători pentru țară cu toții.

Ștefan Oprea (PSD): „Vom vota împotriva Guvernului Cîțu”

(…) Cu chestiunea asta nu suntem de acord și nu dorim să favorizăm niciunul dintre ei. Ne dorim să fie plecați, vom vota prima moțiune care vine în Parlament. Așteptăm să vină guvernul Cîțu la vot, în Parlament și vom vota împotrivă”, a declarat Oprea, pentru B1 TV.

În ultimele zile, liderii PSD, printre care s-au numărat Marcel Ciolacu, Lucian Romașcanu și Mihai Tudose, au declarat că susțin varianta organizării de alegeri anticipate.