CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)

CONGRES PNL | Florin Cîțu, despre cei care protestează: „Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția” (VIDEO)

Premierul Florin Cîțu, candidat la președinția PNL, a declarat că a fost dificilă campania din partid, dar foarte bună, pentru că de acum se vor vedea rezultatele și partidul va putea să se concentreze pe câștigarea alegerilor din 2024.
Despre protestatarii care s-au strâns la Romexpo, acolo unde se ține congresul PNL, Cîțu a spus: „Avem și noi Opoziție. Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția”.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Florin Cîțu, despre protestele de la congresul PNL

„Bneînțeles (sunt încrezător). Toată campania am fost optimist și încrezător și azi vom culege roadele acestei campanii, care a fost una dificilă, e adevărat, dar una foarte bună pentru PNL, pentru că după ziua de azi PNL să fie mai unit și mai puternic și se va pregăti în fiecare zi pentru a câștiga alegerile din 2024”, a declarat Florin Cîțu.

Întrebat despre proteste, Cîțu a răspuns: „Proteste… Avem și noi Opoziție. Și AUR, și USR, și PSD sunt în Opoziție, asta face Opoziția. Asta face Opoziția, va protesta întotdeauna”.

Întrebat dacă insinuează practic faptul că manifestanții sunt plătiți, candidatul PNL a răspuns: „Nu am văzut cine sunt potestatarii. Noi susținem dreptul la opinie și oricine poate să aibă dreptul la opinie”.

Ultima oră
20:03 - Ludovic Orban: Eu nu exclud posibilitatea ca Iohannis să aibă un proiect cu PSD. Probabil că acesta este motivul real pentru atitudinea sa încrâncenată împotriva mea (VIDEO)
19:47 - Ludovic Orban: Prezența lui Nicolae Ciucă pe listele PNL drept candidat la Senat pe Dolj a fost o cerere a președintelui Klaus Iohannis (VIDEO)
19:46 - Ludovic Orban: Klaus Iohannis poate ajunge în situația de a-i fi contestat mandatul de președinte, dacă el perpetuează în mod artificial criza (VIDEO)
19:38 - USR nu vrea alegeri anticipate. Mesajul lui Dacian Cioloș, despre o eventuală revenire la guvernare, alături de PNL și UDMR
19:38 - Ana Maria Mocanu, infectată cu noul coronavirus. Boala se manifestă ciudat: „Am simțit niște mâncărimi foarte puternice”
19:30 - Ludovic Orban: Dacă chiriașul de la Cotroceni se încăpățânează în a impune un guvern minoritar, sunt posibile alegerile anticipate. Până la urmă, ele sunt soluția (VIDEO)
19:24 - Ludovic Orban: Grupul parlamentar al PNL răspunde la comenzile lui Cîțu și Iohannis, comenzi contrare intereselor fundamentale ale cetățenilor (VIDEO)
19:15 - Ludovic Orban: PNL să nu mai asculte comenzile absurde de la Cotroceni. Cîțu și susținătorii lui să plece acasă, iar coaliția să fie refăcută. Altfel, e foarte posibil să-mi iau la revedere de la echipa demolatoare (VIDEO)
19:14 - Anda Adam se răsfață la maxim! Care este cel mai scump accesoriu din colecția vedetei
19:06 - Dacian Cioloș: Trebuie să ne concentrăm eforturile și energia pe construirea unei majorități. Armistițiu și înțelegere între partide există deja. Cred că putem găsi soluții pentru refacerea coaliției