Primarul PSD din Buzău: E inacceptabil în 3 ani să-ţi dărâmi 3 guverne şi să mai ai pretenţia să câştigi şi prezidenţialele

Primarul PSD din Buzău: E inacceptabil în 3 ani să-ţi dărâmi 3 guverne şi să mai ai pretenţia să câştigi şi prezidenţialele
Foto: Buzău Media

E inacceptabil în trei ani să-ţi dărâmi trei guverne şi să mai ai pretenţia să câştigi şi prezidenţialele, a declarat Constantin Toma, primarul PSD din Buzău. El a precizat că rezultatele din Buzău la primul tur al prezidențialelor au fost bune, dar trebuie să se întâmple „multe lucruri bune la Centru, că nu se mai poate continua aşa”.

„E inacceptabil în trei ani să-ţi dărâmi trei guverne şi să mai ai pretenţia să câştigi şi prezidenţialele. S-a făcut tot ce se putea la Buzău. Sunt rezultate bune la Buzău. Mesajul meu e să se întâmple multe lucruri bune la Centru că nu se mai poate continua aşa”, a declarat Constantin Toma, citat de ziare.com.

De asemenea, preşedintele Consiliului Judeţean Buzău, Petre Emanoil Neagu, a afirmat că PSD „are o problemă de imagine”, dar „o să punem umărul să avem o conducere care să nu mai aibă problemele pe care le-am avut”.

La rândul său, senatorul PSD Lucian Romaşcanu a afirmat că social-democraţii şi-au atins scopul, în condiţiile în care PSD este cel mai „demonizat şi înjurat partid din ultimii 30 de ani”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:03 - Vasile Dîncu: În Europa, la nivelul întregii echipe NATO, există un deficit în ceea ce privește înzestrarea militară / Ne îngrijorează prezența Rusiei pe Insula Șerpilor
00:03 - Marea Britanie oferă vaccinul împotriva variolei pe măsură ce cazurile de variola maimuței se răspândesc rapid în țările europene
23:47 - Cristian Diaconescu: Trebuie să mai existe pe verticala de decizie la Moscova persoane cu care să se poată dialoga. S-a creat mentalul că totul se închide la Putin, dar e o autocrație cu un establishment politic uriaș (VIDEO)
23:29 - Liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre performanțele economiei României la nivel european: „Guvernul va trebui să vină cu un nou pachet pentru a echilibra lucrurile”
23:28 - Ministerul de Externe ucrainean despre ignoranța Kremlinului: „Rusia a ales război, nu negocieri”
23:10 - Româncele și-au aflat adversarele din primul tur de la Roland Garros. Pe cine vor înfrunta Simona Halep și celelalte „tricolore” de pe tabloul principal de la Paris
23:02 - Fiona Hill, fosta consilieră a președintelui Trump: „Putin va găsi o modalitate de a-și îndeplini în continuare obiectivele din război/ El trăiește într-o bulă”
22:50 - Adela Popescu a dezvăluit care a fost cel mai stânjenitor moment din viața ei: „Mi-a făcut bine ca am rezistat cu brio”
22:42 - Momente controversate și la finala Cupei. Suporterii lui Sepsi Sfântu Gheorghe s-au întors cu spatele la intonarea imnului României, iar apoi au scandat „Ungaria, Ungaria” (FOTO)
22:25 - Sepsi Sfântu Gheorghe a câștigat în premieră Cupa României. Victorie la pas în finala cu FC Voluntari