Constantin Zamfirescu, “Gogoașă” din Trăsniții, diagnosticat cu cancer: ‘Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar am nevoie urgentă de sânge’

Constantin Zamfirescu, “Gogoașă” din Trăsniții, diagnosticat cu cancer: 'Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar am nevoie urgentă de sânge'
Foto: Facebook / Constantin Zamfirescu

Actorul Constantin Zamfirescu, cunoscut pentru rolul „Gogoaşă”, din serialul TV „Trăsniţii”, a fost diagnosticat cu cancer. El face apel la români pentru a-l ajuta să treacă peste această grea încercare.

Actorul Constantin Zamfirescu, „Gogoaşă”, din serialul „Trăsniţii”, are cancer

Actorul Constantin Zamfirescu, “Gogoașă” din serialul “Trăsniții”, are nevoie urgentă de sânge, după ce i s-a pus un diagnostic crunt. Anunțul a fost făcut chiar de el, pe contul de Facebook.

“Am nevoie de sânge. Orice grupă.

Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar.

Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine și spitalul Carol Davilla.

Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei.

Cuvintele de mulțumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea.

Sunt deja internat, iar luni voi fi operat.

Și sunt mulți ca mine care au nevoie.

Eu am A2”, scrie actorul Zamfirescu pe Facebook.

Trupa Sabotorii : Actorul Constantin Zamfirescu are nevoie de sânge

Deasemenea, colegii săi de scenă fac apel la oameni pentru a-l ajuta pe actor. Aceștia precizează că ZAmfirescu trebuie să fie operat de urgență și în această perioadă sângele este greu de găsit în spitale.

“Colegul nostru are nevoie de sânge. Orice grupă. Nu am fi vrut să facem asta! Nu v-am fi scris nimic despre situația prin care trece, dar urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi.

A fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical a cerut să găsim măcar un donator care să facă acest gest umanitar. Din păcate, în urma analizelor, noi nu putem dona!

Oricine va dori să facă asta, va trebui să specifice că donează pentruConstantin Zamfirescuși spitalul Carol Davilla. Cuvintele de mulțumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea noastră. Și sunt mulți care au nevoie. Zamzu are A2″, au scris colegii săi din Trupa Sabotorii pe Facebook.