Controversatul Iulian Bulai, de la USR, are vești proaste pentru șoferi. Ce se întâmplă cu autostrada A8

Controversatul Iulian Bulai, de la USR, are vești proaste pentru șoferi. Ce se întâmplă cu autostrada A8
FOTO: Facebook: Iulian Bulai

Ieșirea din peisaj a Vioricăi Dăncilă a făcut loc unui nou personaj politicfoarte colorat în România. Iulian Bulai, parlamentarul USR care s-a făcut remarcat în repetate rânduri prin gafele sale publice, vine cu vești proaste pentru șoferi: Pentru Autostrada A8 Târgu Mureș – Ungheni, mai precis segmentul Târgu Neamț – Iași, mai e nevoie de ani de zile de răbdare.

Cel mai devreme, șantierul pentru Târgu Neamț – Iași va fi deschis din 2024, a anunțat Bulai. Asta ar însemna ca tronsonul să fie gata până în 2030, în cel mai optimist scenariu.

„Am discutat cu ministrul Cătălin Drulă despre infrastructura din Moldova. Îmi plac oamenii sinceri și eficienți. Cătălin intră în această categorie. Iată unde suntem acum: A7 Ploiești- Pașcani: proiect avansat. În decembrie 2021 posibil să vedem deja utilaje pe șantier pe tronsonul Ploiești-Buzău. Estimare finalizare autostradă A7: 2025.

A8 contractele de completare SF au fost subfinanțate până acum. Proiect neglijat și sabotat până acum. Mai devreme de 2024 nu estimăm să se înceapă șantierul pe segmentul Tg. Neamț – Iași. Reparăm și urgentăm acest proiect”, a notat pe pagina sa de Facebook Iulian Bulai.

Ce se întâmplă cu drumul expres Piatra Neam – Bacău

Cât despre drumul expres Piatra Neamț – Bacău, politicianul USR a declarat că abia de-acum se vor aloca bani pentru studiul de fezabilitate.

„A 13 – SF în curs de efectuare. Acum se stabilește traseul. Facem toate eforturile ca Moldova să beneficieze de resursele și atenția pe care o merită. Mulțumesc de întâlnire și succes, Cătălin. Avem mari speranțe că împreună vom reuși pentru Moldova mai mult decât s-a făcut până acum”, a mai transmis Bulai.

Urmăriți B1TV.ro și pe