Crin Antonescu, atacuri la Sorin Oprescu în urma stabilirii referendumului pentru eutanasierea maidanezilor (VIDEO)

Crin Antonescu, atacuri la Sorin Oprescu în urma stabilirii referendumului pentru eutanasierea maidanezilor (VIDEO)

Crin Antonescu îşi continuă atacurile la adresa lui Sorin Oprescu după ce referendumul pentru eutanasierea maidanezilor a fost stabilit pentru 6 octombrie. ”Primăria, nu Parlamentul prinde câinii pe stradă, în altă ţară s-ar fi lăsat cu demisii , una în primul rând a primarului”, au fost cuvintele liderului PNL care încă mai crede că referendumul poate fi anulat. Nu înseamnă decât bani cheltuiţi şi timp pierdut – a subliniat preşedintele senatului.

Un referendum e chiar culmea. Încă niște bani cheltuiți, încă o lună pierdută. Într-o altă țară am fi asistat la demisii a primarului în primul rând. Primăria nu Parlamentul prinde câini pe stradă, pentru Dumnezeu. Probabil că legea se va adopta în sensul eutanasierii. La ce mai e bun sensul referendumului?”, a explicat președintele PNL.

Cam aşa au sunat atacurile lui Crin Antonescu lansate către primarul Capitalei Sorin Oprescu. Preşedintele liberalilor a fost categoric atunci când a venit vorba despre părerea oamenilor de care ar vrea să ţină cont Sorin Oprescu.

În legătură cu eutanasierea, părerile bucureștenilor ca și ale românilor în general sunt împărțite. Eu cred că în legătură cu o chestiune părerile bucureștenilor nu sunt împărțite. Cadru legal avem și nu trebuie niciun referendum. Problema este prinderea acestor câini, strângerea lor de pe străzi și mai departe e o chestiune care nu mai ține de referendum mai departe e de văzut ce s-a făcut în ani de zile nu doar de domnul Oprescu ci și de ceilalți, ce se poate face în acest moment”, a arătat Crin Antonescu.

Liderul liberalilor a găsit şi explicaţia pentru care Sorin Oprescu a ridicat problema referendumului pentru eutanasierea maidanezilor.

Cred, sincer, că primarul, sub imperiul emoției, a simțit nevoia să se ducă cumva către oameni. Cred că mai e timp ca, rațional, decizia să fie anulată”, a mai spus Antonescu.

Crin Antonescu, atacuri la Sorin Oprescu

Embed: