Crin Antonescu: Guvernul a dat dovadă de timiditate şi ezitare în chestiunea listelor electorale. Ponta – intimidat

Crin Antonescu: Guvernul a dat dovadă de timiditate şi ezitare în chestiunea listelor electorale. Ponta - intimidat

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, marţi seară, că a observat că în problema listelor electorale de la referendum Guvernul a dat dovadă de „timiditate şi ezitare.” Ba mai mult Victor Ponta i s-a părut președintelui interimar „ameninţat şi intimidat” în ultimele zile.

„E nevoie ca instituţiile să nu se lase intimidate, şi aici mă refer în primul rând la Guvern, care a dat senzaţia – trebuie să o spun – unor anumite timidităţi şi anumitor ezitări (…) Guvernul trebuie să ia toate măsurile pentru ca propriile sale instituţii să nu se lase intimidate şi pentru ca toţi cetăţenii acestei ţări să fie apăraţi în faţa ameninţărilor şi intimidărilor la care Traian Băsescu, situat practic în afara legii şi în afara răspunderii ca oficialitate, recurge. Asta cred că trebuie să facă Guvernul„, a susţinut Antonescu la Antena3.

http://content.ad20.net/Storage/0_0/blank.gifTotodată, el a explicat că Executivul nu trebuie să organizeze vreun „mini-recensământ”, ci să aibă „acţiuni hotărâte”, în baza legilor.

Guvernul are posibilitatea, prin acte interne şi internaţionale, să stabilească foarte clar ce i-a cerut Curtea. Nu e nevoie nici de recensământ, un mini sau para recensământ organizat de Guvern, pentru că am acest recensământ, nu e nevoie de nimic altceva. E nevoie de documente clare, de acţiuni hotărâte ale Guvernului, în spiritul legii, şi în spiritul a ceea ce i-a cerut Curtea Constituţională„, a spus Antonescu.

Antonescu atacă guvernul Ponta

Embed: " />