Cu ce echipă de fotbal ține Rareș Bogdan: „N-am ascuns niciodată asta”

Cu ce echipă de fotbal ține Rareș Bogdan: „N-am ascuns niciodată asta”
Foto: Facebook @ Rareș Bogdan

Eurodeputatul Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL și lider al delegației române din PPE, a fost întrebat despre simpatiile sale în fotbal și a dezvăluit că, deși este vecin cu Gigi Becali, iar soțul său a fost acționar la CFR Cluj, este suporter al Universității Cluj.

Universitatea Cluj a revenit oficial în primul eșalon al fotbalului românesc. „Șepcile roșii” au terminat pe 3 ediția trecută de Liga 2 și au trecut cu bine de barajul cu Dinamo, provocându-i clubului bucureștean prima retrogradare în 74 de ani de istorie.

Rareș Bogdan: „Sunt fan Universitatea Cluj. N-am ascuns niciodată asta”

Liberalul a fost invitat în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, context în care a spus este fanul Universității Cluj și a citat și din versurile echipei preferate, potrivit GSP.ro.

„Sunt fan Universitatea Cluj. N-am ascuns niciodată asta. Bunicul meu m-a dus prima oară pe stadion. «Primul pas pe stadion, n-am să-l uit pân-am să mor» face parte din cântecele noastre frumoase. Socrul meu a fost acționar la CFR Cluj, nu știu dacă mai e. Dar a fost acționar în «epoca Paszkany», alături de Gadola și de cei de la EnergoBit. Acum, nu știu dacă mai e acționar alături de Neluțu Varga. Poate e doar sponsor, dacă o fi”.

Cu această ocazie, Rareș Bogdan a dezvăluit că este vecin cu Gigi Becali, dar și că jurnalista Denise Rifai este susținătoare a Rapidului.

„Acum ceva timp fiul meu a venit la mine, la partid, «Tata, vreau să mergem la meci», la Rapid cu Universitatea Craiova. Am primit locuri lângă prietenii de la Universitatea Craiova. Aveau fular, au vrut să-mi dea și mie unul, dar le-am zis: «Nu-mi dați, am prieteni mulți și la Rapid». Îmi place Rapidul, știu că dumneavoastră (n.red către Denise Rifai) sunteți rapidistă. Așa, sunt gard în gard cu Gigi (n.red Becali), mai cântăm uneori, seara, și pentru Steaua/FCSB. Vreți să mi-arunce peste gard ceva?!”, a mai spus eurodeputatul.

Urmăriți B1TV.ro și pe