Cum a ajuns Liviu Dragnea subiect de glume pentru Marcel Ciolacu: „Să încerci să faci asta din cauza unor frustrări…”

Cum a ajuns Liviu Dragnea subiect de glume pentru Marcel Ciolacu: „Să încerci să faci asta din cauza unor frustrări...
Liviu Dragnea, alături de Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu a dat cărțile pe față. Actualul președinte al PSD nu este în relații cordiale cu Liviu Dragnea. Ciolacu ține legătura cu toți foștii lideri ai social-democraților, cu excepția celui proaspăt eliberat din închisoare.

„Nu am avut această plăcere nici cât a fost închis și nici după”, a declarat Ciolacu, potrivit ȘtiriPeSurse.ro.

Întrebat despre intenția lui Liviu Dragnea de a-și face propriul partid, Marcel Ciolacu l-a ironizat pe fostul lider al PSD.

„Ar fi al treilea președinte PSD care și-ar face partid, că și Mircea Geoană și-a făcut un partid, și Victor Ponta. Dacă doi n-au reușit, încearcă și al treilea, poate reușește”, a replicat Ciolacu, pentru sursa citată.

Liviu Dragnea, luat în râs de către Marcel Ciolacu

În opinia lui Ciolacu, intenția lui Dragnea are legătură cu anumite „frustrări” ale fostului președinte social-democrat.

„Să încerci din cauza anumitor frustrări sau anumitor rateuri alea tale să vii să anunți că îți creezi un partid mi se pare mult. Eu nu am să fac sub nicio formă acest lucru, indiferent ce se va întâmpla.

Cu toții suntem trecători în funcții. La un moment dat ori faci tu un pas înapoi când simți că tragi partidul în jos, ori atunci partidul funcționează organic, se cuplează oamenii și te schimbă”, a mai transmis actualul președinte PSD.

Cum se va numi noul partid al lui Liviu Dragnea

Informațiile cu privire la crearea unui nou partid politic, de către Liviu Dragnea, a provocat emoții în tabăra social-democrată, încă din luna august. Într-o ședință a liderilor PSD s-a discutat despre noul proiect al controversatului politician.

„Putem comenta, sigur că da, posibilitățile sunt multiple. Într-un moment al discuției a venit vorba și despre noi forțe politice care stau să apară și s-a discutat și despre o posibilă apariție pe scena publică a lui Liviu Dragnea”, a recunoscut pesedistul Lucian Romașcanu, pentru B1 TV.

Fostul președinte al Camerei Deputaților și-ar fi schițat deja conducerea. Dragnea ar urma să fie președinte, iar Codrin Ștefănescu și Teodor Meleșcanu a urma să aibă, de asemenea, funcții importante în cadrul ApR (Alianța pentru România).