Cum se numește noul partid al lui Liviu Dragnea. Fostul președinte al PSD și-a făcut echipa. Îngrijorare în tabăra social-democraților (VIDEO)

Cum se numește noul partid al lui Liviu Dragnea. Fostul președinte al PSD și-a făcut echipa. Îngrijorare în tabăra social-democraților (VIDEO)
Liviu Dragnea, în timpul unui discurs, în fața membrilor de partid din PSD / Foto: Captură Agerpres

Liviu Dragnea și-a structurat deja echipa de conducere a noului partid, la care social-democrații se așteaptă să apară în curând, în mod oficial, pe scena politică din România. Fostul președinte al Camerei Deputaților va fi vârf de lance, alături de alte figuri-cheie ale fostei guvernări PSD + ALDE.

Alianța pentru România (ApR) se va numi noul partid al lui Liviu Dragnea, din conducerea căruia vor mai face bunul prieten Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD și octogenarul Teodor Meleșcanu, fost ministru de Externe.

Lucian Romașcanu a admis discuțiile din interiorul PSD despre proiectul lui Dragnea.

„Putem comenta, sigur că da, posibilitățile sunt multiple. Într-un moment al discuției a venit vorba și despre noi forțe politice care stau să apară și s-a discutat și despre o posibilă apariție pe scena publică a lui Liviu Dragnea”, a recunoscut purtătorul de cuvânt al PSD, pentru Special B1, moderată de către Nadia Ciurlin.

PSD, îngrijorat de proiectul politic al lui Liviu Dragnea: „Sper ca domnul Dragnea să-și facă viitorul politic fără să atace partidul care i-a oferit aproape tot”

Întrebat despre strategia lui Dragnea și Ștefănescu, de a coopta membri din PSD în ApR, Romașcanu a declarat că orice ipoteză este posibilă. De asemenea, el și-a exprimat încrederea că fostul președinte al PSD nu va începe să denigreze partidul pe care l-a condus, respectiv actuala echipă din conducere.

„Se pot întâmpla tot felul de lucruri. E domnul Codrin Ștefănescu, care este foarte activ și încearcă să strângă oameni. E libertate, democrație, fiecare face ce vrea. Sper ca domnul Dragnea să-și facă viitorul politic fără să atace partidul care i-a oferit aproape tot și în consecință, vom vedea ce se va întâmpla”, a mai declarat oficialul PSD, pentru B1 TV.

Tot luni, 30 august, Marcel Ciolacu a confirmat planurile lui Liviu Dragnea.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Anunțul lui Liviu Dragnea despre revenirea în politică

Joi, 15 iulie, când a fost eliberat din închisoare, Liviu Dragnea a declarat că va reveni în politică, în anumite condiții.

„Dacă voi găsi răspunsul la două întrebări: dacă am cu cine și am pentru cine. Mă gândesc”, a declarat Dragnea.

Urmăriți B1TV.ro și pe