Cum a reacționat George Simion după ce Liviu Dragnea a spus că liderul AUR este „omul serviciilor”

Cum a reacționat George Simion după ce Liviu Dragnea a spus că liderul AUR este omul serviciilor
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Co-președintele AUR, George Simion este de părere că Liviu Dragnea „aberează grav”, după ce fostul lider PSD a făcut o serie de afirmații cu privire la faptul că Simion ar fi consiliat și susținut de Sebastian Ghiță și Cristian Burci.

George Simion a ținut să își exprime punctul de vedere cu privire la afirmațiile fostului lider social – democrat. Co-președintele AUR spune că nu l-a mai văzut pe Sebastian Ghiță din 2016 și spune că „furia” lui Liviu Dragnea cu privire la Burci ar proveni din alte motive.

Cum a reacționat George Simion după ce Liviu Dragnea l-a acuzat că ar fi „omul serviciilor”

George Simion spune că Liviu Dragnea „ar trebui să se preocupe de felul în care a pierdut niște ani”.

Aoleu! Dl Dragnea? I-auzi! Dl Dragnea avut șansa lui, a ratat magistral. Aberează, probabil e deranjat că fosta lui iubită, sau actuala, a fost la nunta respectivului mogul la Abu Dhabi.

Nu l-am văzut pe Sebi Ghiță din 2016, când încerca să facă un partid patriotic. Așa că dl. Dragnea să se preocupe de felul în care a pierdut niște ani și de Irinuca lui. Dl. Dragnea aberează grav”, a spus George Simion, la Antena 3.

Ce a spus Liviu Dragne despre co-președintele AUR

Fostul lider social – democrat a făcut o serie de afirmații la adresa co-președintelui AUR și l-a acuzat că ar fi „omul serviciilor”.

Am auzit, în ultima vreme, că AUR e susținut puternic de Sebastian Ghiță și Cristian Burci. Mi-am spus să nu vorbesc despre partidul AUR, pentru că nu aveam informații. Dar, ambele personaje au legături cu serviciile. Poate este doar o coincidență că Sebastian Ghiță susține AUR și îl consiliază pe George Simion”, a declarat Liviu Dragnea, la Realitatea Plus.

Urmăriți B1TV.ro și pe