Cum se respectă distanțarea fizică la congresul PNL (FOTO)

Cum se respectă distanțarea fizică la congresul PNL (FOTO)
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liberalii delegați la congresul PNL s-au îmbulzit să voteze noua conducere a partidului. Sunt aproape 5.000 de oameni care-și exprimă opțiunea. Unii au fost surprinși fără masca de protecție sau cu ea purtată sub nas. Unui delegat chiar i s-ar fi făcut rău și a fost solicitată o ambulanță. Congresul are loc în București sâmbătă, zi în care Capitala a sărit pragul de 4 infectări la mia de locuitori.

PSD acuză PNL că nu respectă normele anti-COVID. Ce spune Cîțu. Ce arată imaginile

De altfel, PSD a sesizat mai multe instituții ale statului, reclamând că evenimentul nu respectă măsurile anti-COVID impuse chiar de un Guvern din care face parte PNL. Marcel Ciolacu, liderul social-democraților, a reproșat liberalilor că le-au cerut românilor să urmeze reguli pe care ei înșiși nu le respectă.

Liberalii, în schimb, au susținut că sunt amenajate centre de testare COVID, că toți participanții sunt vaccinați, că poartă cu toții mască și că este asigurată distanțarea între persoane.

„Avem acolo 15.000 de mp, asta înseamnă că dacă vin 5.000 de delegați, respectăm cei 3 mp pentru fiecare persoană. Vor fi cu măști, certificat verde, centru de testare, toate condițiile de siguranță vor fi respectate”, declara, joi, premierul Florin Cîțu, candidat la președinția PNL.

Cât s-a respectat? Se vede din fotografii:

Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea
Ultima oră
23:58 - Guvernul se va reuni luni pentru a remedia situația școlilor private. Dan Vîlceanu: Se mai întâmplă asemenea lucruri. E fost o eroare, pur și simplu
23:43 - Gabriela Firea: PNL a pierdut alegerile, dar pune condiții. Noi nu suntem umbrela lor / Nu e adevărat că eu, Grindeanu și Tudose împingem PSD la guvernare (VIDEO)
23:21 - Anca Dragu: Întâlnirea de luni Ciucă – Cioloș nu e una de negociere. PNL şi PSD împing spre un cabinet minoritar. USR nu susține un astfel de guvern
22:52 - Loteria de Vaccinare, a patra extragere săptămânală. Care e numărul câștigător al marelui premiu de 100.000 de lei
22:35 - CSM: Noile restricţii anti-COVID nu se aplică instanţelor şi parchetelor
22:24 - Florin Roman (PNL): Am refuzat o eventuală intrare în Guvern acum a PSD / Sper ca la USR să nu găsim oameni care ne înjură toată ziua pe noi și pe președintele Iohannis sau care ne acuză că ne-am luat cu X sau cu Y (VIDEO)
21:54 - Accesul în sediile ANAF se va face doar cu certificat verde COVID, începând de luni
21:40 - Cristian Diaconescu (PMP), despre criza politică: Partidele stau cu ochii pe sondaje și sunt mai specialiste în ce trebuie să facă ceilalți (VIDEO)
21:17 - Protest în Capitală. Oamenii manifestează împotriva restricțiilor și vaccinării (VIDEO)
20:56 - Valeriu Gheorghiţă: Rata de acoperire vaccinală e de 40% la populaţia adultă. Până la sfârşitul anului, sperăm să atingem pragul de imunizare colectivă prin vaccinare